Proceduri rapide de recuperare a creantelor. Cereri, comentarii, practica judiciara

Proceduri rapide de recuperare a creantelor. Cereri, comentarii, practica judiciara
-10%
Anul publicării: 2011
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dinamica, uneori imprevizibila, a economiei mondiale determina o nevoie sporita din partea actorilor economici de a optimiza procesul de inlaturare a situatiilor de blocare a resurselor financiare. Legea romana stabileste modalitati diferite la care creditorul poate recurge pentru recuperarea creantelor sale: procedura insolventei, recuperarea creantei prin intermediul procedurii de drept comun sau apelul la procedura somatiei de plata, respectiv la procedura ordonantei de plata.

In alegerea finala, creditorul trebuie sa tina cont de specificitatea propriilor sale creante. Insa, aplicarea procedurilor introduse de O.G. nr. 5/2001 si O.U.G. nr. 119/2007 ofera, fata de procedura de drept comun, doua elemente extrem de importante: reducerea timpului si, respectiv, a costurilor angrenate in procesul de recuperare a creantelor.

Realizata intr-o maniera exhaustiva, prezenta lucrare"Proceduri rapide de recuperare a creantelor" cuprinde informatii utile pentru practicienii dreptului privat din tara noastra, si nu numai.


Numar pagini:208
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1063 sec