Procedurile de preventie a insolventei: concordatul preventiv si mandatul ad-hoc. Reorganizarea judiciara

Procedurile de preventie a insolventei: concordatul preventiv si mandatul ad-hoc. Reorganizarea judiciara
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Procedura
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Aceasta lucrare, realizata de un grup de avocati si economisti, cu totii practicieni in insolventa, se doreste a fi un indrumar practic, atat pentru managerii intreprinderilor aflate in dificultate financiara, cat si pentru cei care actioneaza in domeniul larg al recuperarii creantelor fie ei avocati, consilieri juridici, reprezentanti ai creditorilor sau practicieni in insolventa.

Am dorit sa cream posibilitatea unei mai bune intelegeri a actelor normative noi, care reglementeaza situatia intreprinderilor aflate in dificultate, dar si a conceptiilor si principiilor cuprinse in"Ghidul pentru restructurarea extrajudiciara a obligatiilor societatilor comerciale", elaborat de expertii Bancii Mondiale dupa consultari cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor, ai Ministerului Justitiei, Ministerului Finantelor Publice si ai Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Speram ca lucrarea va fi usor de parcurs si de inteles de catre cei carora li se adreseaza.

Probabil ca foarte curand va fi necesara o completare a acesteia cu practica judiciara in materia concordatului si cu comentarii legate de modificarile relevante, ce sunt in curs de a fi aduse Legii nr. 85/206, pe care in prezent le-am tratat ca propuneri de lege ferenda.

Nr. de pagini : 338
Anul aparitiei : 2010
Autori :  Arin Octav  Stanescu,Simona Maria Milos,Stefan Dumitru,Otilia Doina Milu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1319 sec