Producerea materialului saditor pentru legume, pomi si vita de vie (V. Popescu)

Producerea materialului saditor pentru legume, pomi si vita de vie (V. Popescu)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 477
Preț: 14,80 lei
18,50 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea „Producerea materialului saditor pentru legume, pomi si vita de vie“ se adreseaza atat cultivatorilor amatori, studentilor din profilul agronomic cat si specialistilor din productie, cercetare, invatamant, camere agricole, structuri interprofesionale, oficii de consultanta, etc. Cartea pune la dispozitie cunostintele necesare obtinerii unui material saditor de cea mai buna calitate - o conditie primordiala pentru reusita culturilor si plantatiilor a caror exploatare trebuie sa satisfaca atat exigentele producatorilor, cat si ale consumatorilor.
Obtinerea materialului saditor horticol valoros si garantat in ceea ce priveste autenticitatea, sanatatea si pretabilitatea pentru diferite sisteme de cultura constituie azi un deziderat al multor horticultori. Acest material trebuie sa apartina numai soiurilor recomandate si autorizate in cultura, precum si inregistrate de inspectia de profil.
Alaturi de metodele traditionale de inmultire sunt prezentate in lucrare metodele moderne, eficiente, in concordanta cu noile conditii create de reconstructia proprietatii private si deschiderea catre economia de piata.
Tehnologiile de producere a materialului saditor sunt prezentate in conformitate cu legislatia recent adoptata care se aliniaza la aceea a Uniunii Europene.Numar pagini:477
Anul aparitiei:2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Animale si plante - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1172 sec