Profeti si profetii de Henri Robert

PRP: 27,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,30 lei
Diferență: 2,70 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 238

DESCRIERE

Cartea autorului Henri Robert „Profeti si profetii de Henri Robert" de la editura PRO EDITURA

In religiile abrahamice, o profetie consta in cuvinte sau scrieri de inspiratie divina pe care o persoana le primeste prin revelatie. Pentru crestini, marturia lui Isus este spiritul profetiei. O profetie se poate referi la trecut, la prezent sau la viitor. Cand o persoana profetizeaza, ea spune sau scrie ceea ce Dumnezeu vrea ca ea sa stie pentru propriul bine sau pentru binele celorlalti. Dar profetia nu este apanajul profetilor. O persoana oarecare poate sa primeasca o profetie sau o revelatie pentru viata personala.

Profetiile transmit un mesaj de speranta, deoarece, chiar daca „cei rai" trebuie sa fie eliminati, „cei buni" (considerati probabil dupa criterii de amprenta frecventiala) vor fi crutati, protejati si recuperati, provizoriu sau durabil, in locuri intermediare precum Ierusalimul ceresc. Fiecare om poate sa-si faca o idee despre ce trebuie sa gandeasca si sa faca dupa ce a citit aceste informatii. Caci, la urma urmelor, „pentru ce nu judecati si voi singuri ce este drept" (Luca 12: 57).    I. PROFETIILE APOCALIPTICE... 5

1. Profetiile amerindiene... 5
Mayasii... 5
Hopii... 10
Apasii... 11
Indienii sioux... 13
Tiwanaku (Tiahuanaco)... 14
2. Profetiile biblice... 19
Teza lui Hurbert W. Armstrong despre raspandirea triburilor lui Israel... 19
Apocalipsa lui Ioan... 25
3. Profetiile erei noastre... 29
Sfantul Renii... 29
Ioan din Ierusalim... 30
Malachias... 30
Nostradamus... 31
Abatele Souffrand... 33
Parintele Nectou... 34
Anne-Marie Taigi (1769-1837)... 35
Marie-Angelique Millet (1897-1944)... 36
Serafin din Sarov (1759-1833)... 36
4. Profetiile moderne... 39
Jakob Lorber (1800-1864)... 39
Profetiile mariale... 43
5. Contactati si profeti moderni... 55

    II. BIBLIA SI CORANUL... 61

1. Vedenia profetica a lui Ezechiel... 61
2. Apocalipsa lui Ioan... 67
3. Cele 12 profetii despre sfarsitul lumii... 75
4. Profetii islamului... 83
5. Venirea lui Mahdi... 89

    III. ERA NOASTRA... 97

1. Viitorul si profetiile Sfantului Ioan din Ierusalim... 97
2. Profetiile Sfintei Hildegard von Bingen (1098-1179)... 103
3. Profetiile maicii Shipton (1488-1561)... 111
4. Predictia lui Isaac Newton (1643-1727)... 119
5. Vizi unea profetica a lui Rudolf Steiner (1861-1925) despre incarnarea lui Ahriman... 121
6. Profetiile lui Anton Johansson (1873-1928)... 127
7. Ultima profetie a lui Peter Deunov (1944)... 133
8. Profetiile lui Edgar Cayce (1877-1945)... 141
9. Predictia necunoscuta a lui Jung (1875-1961)... 149
10. Padre Pio (1887-1968) si cele trei zile de intuneric... 151
11. Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986) si profetia legata de Era Varsatorului... 157

    IV. CONFLICTELE PLANETARE... 159

1. Al Treilea Razboi Mondial in profetiile lui Alois Irlmaier (1894-1959)... 159
2. Nicolaas Van Rensburg (1864-1926), profetii despre al Treilea Razboi Mondial... 165
3. Profetii despre un conflict planetar apocaliptic... 169

IN CHIP DE CONCLUZIE... 179

ANEXA... 181
1. Predictiile sumerienilor despre planeta a zecea (Nibiru) si apocalipsa... 181
2. Sfarsitul timpurilor in mitologia egipteana... 185
3. Cinci predictii celebre... 189
Cosimo Ruggieri (secolele XVI-XVII)... 189
Johannes Kepler (1571-1630)... 191
Erik Hanussen (1889-1933)... 191
Helene Bouvier (1901-1999)... 191
Jeanne Dixon (1904-1997)... 192
4. Obeliscul din padurea Crecy, un monument despre sfarsitul lumii si rasturnarea polilor... 193
5. Sfarsitul lumii la budisti si hindusi, la musulmani si evrei... 197
Budistii si hindusii... 197
Musulmanii... 198
Evreii... 199
Ce spun oamenii de stiinta... 200
6. Uimitoarele predictii ale Babei Vanga (1911-1996)
7. Frescele apocaliptice de la Bank of America... 213

BIBLIOGRAFIE SELECTIVA... 233


Frangment :... nu a fost niciodata publicat si persoane de la Vatican marturisesc ca fusese ratacita. Parintele Lagrande a descoperit acest document intr-un dulap metalic, in pivnita bibliotecii de la Vatican. Este vorba de cinci pagini separate si pe fiecare pagina se gaseste o revelatie.
    1. Prima profetie vorbeste mai ales despre dezvoltarea sanctuarului de la Lourdes dupa moartea lui Bernadette. Ea descrie extinderea asezarii Lourdes ca loc de pelerinaj si eficacitatea celebrului izvor de vindecare.
    2. Acest mesaj anunta o serie de descoperiri stiintifice importante, precum exploatarea energiei electrice, becul cu incandescenta, gramofonul si alte aparate electrice.
    3. A treia profetie se refera la luarea puterii in Germania de catre Hitler si la nazism: in anii '30 se va produce un lucru cumplit, care se va termina cu un razboi in care vor fi implicate aproape toate natiunile.
    4. Eforturile oamenilor ca sa evolueze in spatiu sunt anuntate de al patrulea mesaj. In jurul anului 1970, americanii vor reusi sa ajunga pe Luna. Profetie realizata in 1969.
    5. Ultima profetie, cea mai lunga: Sanctitatea Sa, Sfanta Fecioara, mi-a spus ca odata cu secolul al XX-lea va veni sfarsitul erei stiintelor. O noua era de credinta va incepe pe tot pamantul. Se va face dovada ca Dumnezeu a creat lumea si pe om. Va fi inceputul sfarsitului stiintei, in care oamenii nu vor mai crede. Milioane de oameni isi vor intoarce din nou fata spre Hristos si puterea Bisericii va fi mai mare ca niciodata. Motivul multor oameni de a intoarce spatele stiintei va fi atitudinea aroganta a doctorilor care lucreaza la realizarea unei creaturi provenite dintr-o incrucisare a omului cu animalul. Oamenii vor simti in adancul inimii ca este un lucru lipsit de justificare. In prima faza, nu se va putea contracara crearea acestor monstri, dar oamenii de stiinta vor fi pana la urma alungati ca o haita de lupi. La inceputul secolului al XXI-lea, vom asista...
    Contextul epocii actuale este destul de ingrijorator. Mai multe semne minore au aparut deja. Oamenii se deplaseaza pe sei care n-au camile (motociclete si motorete), femeile sunt imbracate fiind totodata dezbracate, saracii isi construiesc case cu cateva etaje si, printre altele, oamenii vad la distante considerabile (TV). Toate acestea au fost prezise de profetul Mahomed si, timp de secole, musulmanii au crezut ca era vorba de fantasmagorii. Pana cand au fost confruntati cu realitatile lumii moderne.
    In al doilea caz, abia dupa realizarea semnelor se poate intelege semnificatia reala.
    Pentru musulmani, lucrurile sunt usor diferite, deoarece au la dispozitie mii de hadith despre sfarsitul timpurilor si, cu ocazia ultimei sale predici, profetul chiar a recapitulat toate evenimentele istorice dintre timpul revelatiei si cel al sfarsitului. Problema este ca, in ciuda acestei mase mari de informatii, nu exista nici eruditi, nici savanti in stare sa rationeze pornind de la acest material si sa-i alerteze pe oameni. Chiar aceasta disparitie a eruditilor (ulema) a fost profetizata si, conform, escatologiei islamice, ea constituie in sine unul dintre semnele care anunta sfarsitul timpurilor. Sa incercam cateva deslusiri.

    Primaverile arabe, un semn

    Cateva semne minore s-au putut observa deja de cateva decenii. In 2011, cu ocazia revoltelor arabe, s-a produs un nou semn prevestitor, cel al sfarsitului tiranilor. Acesta a fost anuntat in ultima predica a profetului, din care reproducem un fragment.

    Profetia va starui printre voi cat va dori Allah, apoi Allah ii va pune capat cand va vrea el. Atunci va exista un Califat urmand calea profetica, menita sa dureze cat va dori Allah, apoi Allah ii va pune capat cand va vrea el. Va veni apoi o regalitate nedreapta (si dinastica), menit sa guverneze cat va dori Allah, apoi Allah ii va pune capat cand va vrea el. Dupa aceea, va veni o regalitate tiranica, menita sa guverneze cat va dori Allah, apoi Allah ii va pune capat cand va vrea el. Va veni pe urma un Califat care va urma calea profetica.

    Apoi, profetul a tacut.
    O alta versiune are meritul de a fi mai simpla.

    Dupa mine, vor urma califi, emiri, regi si, in sfarsit, tirani. Cineva din descendenta mea va aparea si va inlocui nedreptatea care domnea pe pamant cu cinstea.

    In cazul al doilea, sfarsitul erei tiranilor este un semn al sfarsitului timpurilor si anunta venirea personajului-cheie din escatologia islamica: Mahdi. Pentru musulmani, Mahdi este personajul legendar care va pregati terenul pentru venirea lui Isus, adevaratul Mesia, ce il va birui pe Antihrist la Ierusalim. Iata cum, dupa hadith, va fi definitiv recunoscut ca atare:

    Un conflict va izbucni la moartea unui calif si un om din Medina va fugi la Mecca. Unii locutori din Mecca vor veni spre el, il vor lua cu forta si ii vor jura supunere in coltul dintre kaaba si maqam. Atunci, o armata va fi trimisa din Siria contra lui, dar va pieri in desert, intre Meca si Medina. Cand oamenii vor vedea asta, cei mai piosi din Siria si cei mai buni oameni din Irak vor veni sa-l vada pe acest om si-i vor jura supunere in coltul dintre kaaba si maqam.

    Vezi si Apocalipsa.
    Asadar, Mahdi va fi recunoscut ca atare de musulmani dupa moartea unui calif. Termenul „calif" denumeste un sef politic si totodata religios. Astfel, acest  hadith se poate...    Cu toate ca locuitorii acestei planete nu se afla toti la acelasi grad de evolutie, noul val va fi resimtit de intreaga omenire. Si aceasta transformare nu implica numai Pamantul, ci si intregul cosmos. Singurul si cel mai bun lucru pe care omul il poate face acum este sa-si intoarca fata spre Dumnezeu si, straduindu-se in mod constient sa devina tot mai bun, sa-si ridice nivelul de vibratie, ca sa ajunga in armonie cu acest val puternic care se va revarsa asupra lui. Focul despre care. vorbesc, care insoteste noile conditii oferite planetei noastre, va reinnoi, va purifica, va reconstrui totul: materia va fi purificata, inimile voastre vor fi eliberate de temeri, de tulburari, de incertitudine si vor deveni luminoase; totul va fi ameliorat, iar gandurile, sentimentele si actele negative vor fi distruse.
    Viata voastra actuala este o adevarata sclavie, o inchisoare apasatoare. Intelegeti-va situatia si eliberati-va de ea! Va spun: Iesiti din inchisoarea voastra! Este foarte intristator sa vezi atata ratacire, suferinta, incapacitate de a intelege unde se afla adevarata voastra fericire.
    Tot ce se afla in jurul vostru se va narui curand si va disparea. Nu va mai ramane nimic din aceasta civilizatie, nici din perversitatea ei: intregul pamant va fi zguduit si nu va mai supravietui nicio urma din aceasta cultura inselatoare care-i tine pe oameni in jugul ignorantei. Cutremurele nu sunt numai fenomene mecanice, ci au si scopul de a trezi intelectul si inima oamenilor, ca sa se elibereze de erorile si de nebuniile lor si sa inteleaga ca nu sunt singuri in univers.
    Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a cosmosului unde a fost candva distrusa o constelatie care si-a lasat aici amprenta, praful ei. Aceasta traversare a unui spatiu contaminat este o sursa de otravire, nu numai pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru toti locuitorii de pe planetele din galaxia noastra. Numai sorii nu sunt afectati de influenta acestui mediu inconjurator ostil. Aceasta regiune se numeste „a treisprezecea zona", dar i se spune si „zona contradictiilor". Planeta noastra a ramas aici inchisa mii de ani, dar ne apropiem de iesirea din acest spatiu de intuneric si suntem pe punctul de a ajunge intr-o regiune mai spirituala, unde traiesc fiinte mai evoluate.
    Pamantul urmeaza acum o miscare ascendenta si fiecare va trebui sa se straduiasca sa se armonizeze cu curentii Ascensiunii. Cei care refuza sa se supuna acestei orientari vor pierde avantajul conditiilor bune care le sunt acum oferite ca sa se inalte. Vor ramane in urma evolutiei si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani venirea unui nou val ascendent.
    Pamantul, sistemul solar, universul, totul se misca intr-o directie noua sub impulsul iubirii. Cei mai multi dintre voi considera inca iubirea o forta derizorie, dar, in realitate, este cea mai mare dintre toate fortele! Puterea si banii continua sa fie venerati ca si cum de ei ar depinde cursul vietii voastre. In viitor, totul va fi subordonat iubirii si toti o vor sluji. Dar constiinta omului va evolua numai trecand prin greutati si suferinte.
    Predictiile cumplite ale profetului Daniel, consemnate in Biblie, se refera la perioada care se deschide. Vor avea loc inundatii, uragane, incendii enorme si cutremure de pamant care vor matura totul. Sangele va curge din abundenta. Vor izbucni revolutii, multe explozii cumplite vor rasuna in nenumarate regiuni ale Pamantului. Acolo unde e pamant va fi apa, si acolo unde e apa va fi pamant... Dumnezeu e iubire, si totusi e vorba aici de o pedeapsa, de un raspuns al naturii la crimele comise de om din noaptea timpurilor contra Mamei sale, Pamantul.    „Mesagerii" afirmau ca veneau de pe o planeta numita Vamphium. Cel putin asa percepea clarvazatoarea numele locului lor de origine. Vanga povestea ca „mesagerii" ii aratasera acel loc (poate cu ajutorul a ceea ce noi numim „calatorie astrala"). O luau brusc de mana si avea impresia ca era purtata de un fel de salt inainte.
    Vanga descria lumea lor ca fiind minunat de frumoasa, fara locuinte, cu un sol ce dadea impresia ca era acoperit de stele. Totul era acolo foarte bine organizat, fiecare locuitor avand sarcini precise de indeplinit.
    „Mesagerii" erau transparenti si imaginea lor se ondula ca si cum nu s-ar fi vazut decat oglindirea lor in apa. Aveau infatisarea unor batrani severi si invatati, cu barba si par lung si alb, purtand un fel de palarii mari, togi lungi si sandale. Vanga povestea ca, printre ei, erau poate si cateva femei, personaje fara barba, cu o fata de o frumusete extraordinara, cu par care se ondula usor, ca algele. I se parea ca unii dintre ei aveau in spate ceva ce semana a aripi...
    In timpul acestor contacte, care au avut loc in 1978, „mesagerii" au anuntat-o ca omenirea va deveni constienta de existenta lor doua secole mai tarziu, cu ajutorul unei tehnologii care va fi dezvoltata in Ungaria. Din acel moment, situatia pe Pamant va cunoaste un nou echilibru. Dar, pana atunci, oamenii vor trece prin multe suisuri si coborasuri.
    Una dintre viziunile cele mai importante ale Babei Vanga este un sarcofag ciudat. intr-o zi, un batran a vrut sa-i aduca o foaie de hartie acoperita cu reproducerea unor simboluri necunoscute. S-a asezat la rand ca toti ceilalti, dar sora clarvazatoarei l-a trimis mai curand la fiica ei, adica la Krasimira, orientalista si, dupa parerea ei, capabila sa identifice originea acelor simboluri. Dar tanara nu a recunoscut semnele, insa i-a promis batranului ca va consulta specialisti de la Sofia si, imediat ce va afla, ii va transmite informatia. Dar, deoarece niciunul dintre specialistii consultati n-a putut sa identifice originea semnelor, Krasimira a dat totul uitarii.
    Dupa un timp, o discutie cu matusa i-a amintit de aceasta poveste. I-a vorbit despre ea clarvazatoarei, plangandu-se ca tot felul de oameni veneau s-o deranjeze cu fleacuri. Dar batrana i-a raspuns: „Acele semne sunt foarte serioase, prea serioase pentru voi. Nu e o lingura pentru gura noastra". Si i-a povestit nepoatei viziunea urmatoare: intr-o noapte foarte intunecoasa, o caravana venita dinspre sud, de la puternicul rege egiptean, s-a oprit intr-un loc complet salbatic (dar care se afla astazi in interiorul granitelor bulgare). Sclavii din caravana au sapat o groapa foarte adanca in care a fost asezat un sarcofag greu de piatra. Sclavii au fost apoi masacrati chiar acolo, astfel incat acel loc sa ramana secret pentru totdeauna. Apoi, inaltii demnitari si soldatii s-au indepartat in tacere, fara ca vreun om sa le remarce trecerea. Peretii interiori ai acelui sarcofag erau acoperiti cu faimoasele simboluri necunoscute. Ele formau un text care infatisa 4000 de ani din istoria omenirii. Prima jumatate a acestei istorii (a ultimelor 2000 de ani) a trecut deja. Cealalta jumatate (a urmatorilor 2000 de ani) apartine viitorului.
    Vanga a decedat in 1996. Vera Kosovska, personaj aproape la fel de important in Bulgaria, decedata in 2011, mai mult vindecatoare decat clarvazatoare, a fost numita succesoarea legitima a Babei Vanga de Asociatia bulgara de paranormal.


Nr. de pagini: 238
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

21,60 lei
PRP: 24,00 lei
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.