Programarea mentala (De la persuasiune si spalare a creierului, la ajuta te pe tine insuti si metafizica practic)

Programarea mentala (De la persuasiune si spalare a creierului, la ajuta te pe tine insuti si metafizica practic)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 26,21 lei
30,83 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Programarea mentala de Eldon Taylor. Suntem in secolul al XXI-lea si explozia de tehnologie care ne sta la indemana ne ofera un belsug de instrumente de lucru si oportunitati. Practic, in acest moment orice e posibil. Totusi, alaturi de lucruri pozitive, exista si unele de rau augur, care ne iau dreptul nostru din nastere– puterea mintii de a gandi liber.
Aceasta carte este o prezentare clara a cercetarilor care s-au facut pentru a se descoperi modurile in care va sunt controlate toate gandurile si dorintele. Ceea ce veti afla din ea va va soca si va va ingrozi. S-a facut o mare afacere din a va influenta mintile si sufletul. Dupa ce cititi cartea, nu veti mai putea ignora adevarul– faptul ca gandurile voastre nu va apartin.
Cartea va va da instrumentele cu care sa va reluati controlul asupra propriei minti si idei, informatii si metode usare, care va vor da puterea de a va construi viata pe care o visati. Voi nu trebuie sa fiti manipulati de altii– nici in ceea ce faceti, nici in starea de spirit, in ambitii sau in ceea ce consumati.


Despre Eldon Taylor:

Eldon Taylor a studiat o viata intreaga mintea umana si a obtinut doctorate in psihologie si metafizica. El este membru al American Psychotherapy Association (APA) si preot non-denominational. Practicand criminalistica timp de peste zece ani– rastimp in care si-a desavarsit educatia– Eldon a supravegheat si condus investigatii si verificari pentru detectarea minciunii. Lucrarile sale de inceput, privind schimbarea credintelor launtrice, au inclus si un studiu dublu-orb, laÎnchisoarea statului Utah, din 1986 pana in 1987.
Eldon este presedintele si directorul Progressive Awareness Research, Inc. De mai bine de douazeci de ani, cartile, programele audio, conferintele si aparitiile sale in emisiunile radio si TV au abordat consolidarea puterii personale, pornind de la perspectiva fundamentala a iertarii, recunostintei, responsabilitatii de sine si respectului pentru toate formele de viata. El traieste la tara, in statul Washington, impreuna cu sotia si cei doi fii ai lor. Pe langa familia si munca sa, e pasionat si de cai.

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 381

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1520 sec