Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna

Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna
-8%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 300
Categoria: Cardiologie
Preț: 28,01 lei
30,45 lei (-8,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea de fata a izvorat din necesitatea de a pune la dispozitia publicului medical cateva noutati si tendinte din cardiologia moderna. Informatiile bibliografice vizand acest domeniu de specialitate, extrem de numeroase, ca si multiplele congrese sufoca deja puterea de absorbtie a publicului medical, motiv pentru care autorii au incercat o selectie, pornind insa de la evidenta ca ateroscleroza cu consecintele sale, in principal cardiopatia ischemica, sunt predominante in practica medicala, dupa cum fibrilatia atriala este tulburarea de ritm cea mai frecventa, avand caracteristici fiziopatologice si abordari terapeutice noi, la fel ca si insuficienta cardiaca. Cartea este rodul unor migaloase lecturi, folosind lucrarile multor congrese internationale. Unele capitole au adaugata cate o addenda, inspirata de studiile si cercetarile anului 2004.

Cuprins: Ateroscleroza – substrat anatomic in cardiologie. Date actuale in fiziopatologia cardiopatiei ischemice (CAD). In sprijinul diagnosticului de CAD. Progrese terapeutice. Fibrilatia atriala in actualitate. Noi abordari terapeutice. Insuficienta cardiaca up-to-date. Diverse actualitati cardiovasculare.

Adresabilitate: Medici cardiologi, internisti, rezidenti, medici de medicina generala, medici de familie, studenti in medicina.

Nr. de pagini: 300
Anul aparitiei: 2005
Autori: Ovidiu Oprian, Teodor Badescu, Marian Zota
Formatul cartii: 16/70x100, brosata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3000 sec