Proiectele ascunse ale guvernului mondial secret

Proiectele ascunse ale guvernului mondial secret
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea ,,Proiectele ascunse ale guvernului mondial secret" este structura in doua parti:

PARTEA I

Proiectul paperclip si bazele subterane OZN ale armatei stiintifice de elita a lui Hitler
 
PARTEA II

Proiectele negre ale noii ordini mondiale

Cartea de fata se prezinta ca o vitrina abundenta in realizari stiintifice si tehnologice pe care le vom putea folosi in curand. Dar totul in masura stratificarii capacitatii de acces a fiecaruia dintre noi, cuantificata de... Controlorii lumi

Am lecturat de mai multe ori aceasta carte comparandu-i cu atentie continutul cu alte surse documentare, unele chiar clasificate, ce se refereau la acelasi tip de informatii incercand sa fac o analiza pertinenta si obiectiva a continutului sau.

Lovitura de gratie am primit-o insa prin continutul unuia din recentele discursuri ale presedintelui SLA, Barack Obama, la intalnirea cu reprezentanti ai marilor finante, corporatiilor transnationale si agentiilor secrete, discurs in care a cerut explicit sa se dea liber pe piata noilor tehnologii aflate de ani buni in seifuri, puse la secret, deoarece continuarea politicii de embargo si ascundere a acestor descoperiri este contraproductiva pentru dezvoltarea civilizatiei umane.

Cartea de fata se prezinta ca o vitrina abundenta in realizari stiintifice si tehnologice pe care le vom putea folosi in curand. Dar totul in masura stratificarii capacitatii de acces a fiecaruia dintre noi, cuantificata de... Controlorii lumii!

    Dr. Emil StrainuFormatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea: Ionel T. Avram
Numarul de pagini: 351
Coperta: cartonata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1593 sec