Promisiune pentru ziua de maine

Promisiune pentru ziua de maine
-10%
Autor:
Anul publicării: 2013
Categoria: Literatura
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Voi intelege daca nu aveti nevoie de mine sa raman toata vara, domnule McCandles. Stiu ca aceasta schimba planurile noastre initiale.

Chase o studie si zise simplu: Totul depinde de decizia pe care o iau. Daca angajez o alta insotitoare pentru Quintin, ai dreptate nu voi avea nevoie sa ramai. Daca aleg cealalta optiune, insa, voi avea foarte mare nevoie de tine.

Vioaie si impetuoasa, Katherine Taggart poreclita Rusty (Ruginia) pentru parul ei cret de culoare roscata straluceste ca o raza de soare la orfelinatul matusii si unchiului ei. Intelegatoare fata de copii, dar neobisnuita sa calatoreasca singura in Vestul nepatruns, Rusty este insotita in prima ei calatorie de plasament a unor orfani de amabilul dar rezervatul domn Chase McCandles.

Cand Chase si ofera lui Rusty o slujba ca insotitoare pentru tanarul lui fiu, Quintin, inima lui Rusty este sfasiata. Cum poate ea sa-l convinga pe Chase ca fiul lui are disperata nevoie de un tata? Si poate Chase sa invete sa se increada in Dumnezeu ca sa-l ajute sa-si dovedeasca dragostea si afectiunea fata de Quintin si fata de Rusty?

O poveste de dragoste, incredere si familie care incalzeste inima... scrisa de autoarea unor carti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.


Format: 14 x 20. 5 cm
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 362

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

25,65 lei
28,50 lei (-10%)
25,65 lei
28,50 lei (-10%)
25,51 lei
28,34 lei (-9,99%)
Created in 0.1211 sec