Protectia marilor regionale impotriva poluarii. Cadrul juridic al cooperarii internationale. Cazul Marii Negre

Protectia marilor regionale impotriva poluarii. Cadrul juridic al cooperarii internationale. Cazul Marii Negre
-10%
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Autoarea monografiei"Protectia marilor regionale impotriva poluarii. Cadrul juridic al cooperarii internationale. Cazul Marii Negre", doamna Simona L. Th. Mihailescu-Pene, este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti, promotia anului 1999.

Incepand cu luna decembrie 1999, a fost incadrata la Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice din Bucuresti, la catedra de Drept Public. De-a lungul carierei, a manifestat preocupari deosebite in domeniul cercetarii stiintifice: a participat la conferinte nationale si internationale; a elaborat si publicat articole in reviste de specialitate; a colaborat la indrumarea unor lucrari de licenta la disciplina drept constitutional (perioada 2007-2009); a colaborat la Grant-ul cu tema"Premise si dimensiuni ale unui Cod al Mediului in Romania" (perioada 2007-2008) alaturi de prof. univ. dr. Lucian Stangu, lect. univ. drd. Gabriel Manu si asist. univ. Victor Marchuson (responsabil tema: prof. univ. dr. Mircea Dutu-Buzura; finantator: Academia Romana; beneficiar: Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor).

In anul 2000 a fost admisa in Baroul Bucuresti, iar din anul 2003 are propriul cabinet de avocatura in cadrul caruia desfasoara o serie de activitati de asistenta juridica pe diferite ramuri ale dreptului.

La 1 octombrie 2006 a fost inmatriculata la Scoala Doctorala"Tudor R. Popescu" a Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii din Craiova, unde a inceput cercetarea stiintifica pentru elaborarea tezei de doctorat - ce se constituie in monografia de fata - sub atenta indrumare a profesorului univ. dr. Mircea Dutu-Buzura.

In completarea activitatii universitare si de cercetare stiintifica, autoarea are o vasta experienta si in domeniul mass-mediei, ca realizator si prezentator al unor emisiuni de radio si televiziune in domeniile: social, juridic, monden, cultural (Radio Contact:1992-1996; Radio Activ F.M. si Tele 7abc: 1996-2001; TVR International: 2001-2007).

Nr.  de pagini : 520
Anul aparitiei : 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1330 sec