Psihiatria ortodoxa in intrebari si raspunsuri. De vorba cu un psihiatru ortodox

Psihiatria ortodoxa in intrebari si raspunsuri. De vorba cu un psihiatru ortodox
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Singura cale corecta spre vindecarea de bolile sufletesti trece prin adevarata credinta ortodoxa, prin pocainta si prin indreptarea propriei vieti dupa dreptarul poruncilor lui Dumnezeu.
Din voia Domnului, bolile pot fi trimise omului spre punerea la incercare a credintei si chiar ca prilej de rasplata pentru cei ce se bucura de greutatile bolii, indurandu-le pentru Dumnezeu si viata vesnica. Astfel, in functie de terenul duhovnicesc pe care apar bolile se defineste si sensul lor.
Este neaparata nevoie sa spunem ca bolile psihice sunt doar un caz particular de vatamare a firii omenesti. Din vremea stramosilor Adam si Eva ea a fost vatamata de pacat. Ca atare, omul ce sufera de o boala psihica nu este nici cel mai bun, nici cel mai rau dintre noi. El isi poarta crucea. Iar noi suntem datori sa ne amintim mai des cuvintele Sfantului Ignatie Briancianinov, care spunea:„si orbului, si leprosului, si celui cu judecata vatamata, si pruncului de tata, si criminalului, si paganului arata‑le cinstirea cuvenita pentru chipul lui Dumnezeu. Ce treaba ai tu cu neputintele si neajunsurile lor? Ia seama la tine insuti sa n‑ai neajuns in dragoste”.
Dr. Dmitri Avdeev



Traducere din limba rusa de Adrian Tanasescu-Vlas
Anul aparitiei: 2011
Format 13x20 cm
296 pagini
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1424 sec