Psihoterapie. Metode şi tehnici

Psihoterapie. Metode şi tehnici
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 164
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,88 lei
29,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Psihoterapie. Metode şi tehnici - André Moreau. PSIHOTERAPIE.

Principalul atu al acestei cărţi este că în ea poţi găsi teorie şi practică, exemple de exerciţii şi studii de caz. Exerciţiile sunt descrise în detaliu: cu instrucţiuni, interpretare şi indicaţii clinice.

Un viitor psihoterapeut află ce fel de întrebări se pun în cadrul primei întâlniri cu clientul, cum să privească, să asculte, să vorbească, să simtă sau să interpreteze materialul oferit de pacient. Aceste aspecte deosebit de practice sunt greu de găsit în cărţile aflate pe piaţă, care tratează psihoterapia la nivel de concept.

Dr. André MOREAU este psihiatru, licenţiat în psihologie, psihanalist. A urmat formări în psihodramă, analiză tranzacţională şi Gestalt-terapie. Este licenţiat al Institutului de Gestalt-terapie din Cleveland („Gestalt Institute of Cleveland"), master practician în Programare neurolingvistică (PNL) şi hipnoză ericksoniană, membru al Societăţii Franceze de Gestalt-terapie şi al Asociaţiei Internaţionale de Psiho- şi Somatoterapie de la Strasbourg (AIS), unde este vicepreşedinte şi se ocupă cu formarea terapeuţilor, fondator şi fost vicepreşedinte al Societăţii Balint din Belgia, unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologică pentru medici. Este psihoterapeut certificat de Societatea Europeană de Psihoterapie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1129 sec