Putere, libertate si gratie divina

Putere, libertate si gratie divina
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 138
Categoria: Religie
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIEREIn cartea Putere, libertate si gratie divina, Deepak Chopra se apleaca asupra misterului existentei si a importantei acesteia, pentru vesnica noastra cautare a fericirii.

Cine sunt eu? De unde am venit? Unde ma voi duce cand voi muri? Chopra se foloseste de vechea filosofie a Vedantei si de descoperirile stiintei moderne, pentru a ne ajuta sa ne intelegem si sa ne traim adevarata natura, care este un camp al constientei pure. Daca ne intelegem adevarata natura, incepem sa traim din sursa fericirii permanente– care nu e o simpla fericire, ce are o cauza sau alta, ci este adevarata fericire interioara.

Daca stim cine suntem cu adevarat, nu mai interferam cu inteligenta innascuta a cosmosului. Dimpotriva, ii permitem universului sa curga prin noi, fara efort, iar vietile noastre sunt pline de putere, libertate si gratie divina.

 Fiinta voastra esentiala este sursa a tot ceea ce fiinteaza– campul de constienta pura, care se exprima sub forma intregului univers. Chiar in acest moment, constienta pura va ilumineaza si va insufleteste mintea si trupul, iar aceasta constienta este puternica, invincibila, independenta si libera. Daca va recunoasteti in acest camp de constienta, aveti puterea de a va indeplini dorintele, va eliberati de temeri si limitari si traiti in gratie– o stare de constienta, in care lucrurile sunt curgatoare, iar dorintele va sunt implinite cu usurinta.

Bucuria si tristetea, fericirea si suferinta sunt un joc al contrariilor; ele sunt trecatoare, pentru ca sunt legate de timp. Spiritul– ceea ce este esential in voi– nu depinde de jocul contrariilor; el salasluieste in beatitudinea tacuta a vesniciei. Iata de ce secretul fericirii este sa va identificati cu esenta neschimbatoare a sinelui interior– sa traiti si sa va jucati in campul de inteligenta care este dincolo de pozitiv si negativ. Acest camp e sursa voastra si este magic, sfant, vesel si liber.

Pentru a trai o fericire permanenta, trebuie sa ajungeti dincolo de ganduri si sa traiti pacea interioara. Nu e obligatoriu sa va mentineti o atitudine pozitiva. Nu trebuie sa va alungati tristetea si sa atrageti fericirea. Trebuie sa treceti dincolo de lumea dualitatii, catre dimensiunea de potentialitate pura– si sa traiti de la sursa.

Fericirea si tristetea sunt doua fete ale constientei infinite. Amandoua sunt trecatoare, iar voi nu sunteti niciuna dintre acestea, pentru ca voi nu sunteti o stare a constientei. Voi sunteti constienta insesi, care se manifesta prin toate aceste stari. De ce ati vrea sa va identificati cu un val din ocean, sau cu o simpla picatura de apa, cand sunteti insusi oceanul? Voi nu sunteti comportamentul atotschimbator al oceanului. Voi sunteti esenta oceanului, iar aceasta nu se schimba.

Vedanta afirma:„Cunoaste acel unic lucru, prin cunoasterea a tot ceea ce este cunoscut”. Pentru acela care cunoaste Sinele, limitarile lumii dispar.Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1089 sec