PUTEREA CONCENTRARII

PUTEREA CONCENTRARII
-30%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ştiţi care este primul impediment - uneori insurmontabil - pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obţine ceea ce îşi doresc? Este vorba de LIPSA de CONCENTRARE! Cei care ştiu să se concentreze asupra a ceea ce urmăresc în viaţă prosperă. Cei care nu, se zbat zadarnic.
Între copertele acestui volum veţi descoperi strategiile de concentrare întrebuinţate de cei mai de succes oameni de pe planetă. Dacă veţi studia şi veţi implementa treptat, dar hotărât, tehnicile pe care autorii vi le vor împărtăşi, nu numai că veţi înflori din punct de vedere profesional, financiar şi personal, dar rezultatele obţinute vă vor depăşi cu mult imaginaţia. Mai exact, veţi învăţa cum să vă concentraţi forţele şi calităţile astfel încât să vă maximizaţi veniturile şi, în acelaşi timp, să vă bucuraţi de un stil de viaţă mai sănătos, mai satisfăcător şi mai echilibrat. Veţi descoperi cum:
-· Să vă concentraţi asupra punctelor forte şi să eliminaţi tot ceea ce vă ţine în urmă.
-· Să preschimbaţi deprinderile nocive în deprinderi pozitive.
-· Să creaţi un echilibru între viaţa de familie şi carieră, fără a vă simţi vinovaţi că pierdeţi timp util.
-· Să creaţi relaţii interumane preţioase şi folositoare.

Puterea Concentrării nu este o carte de citit înainte de culcare; ba chiar, lectura se face cu creionul în mână, cu mintea şi cu voinţa încordate la maximum, pentru a putea percepe pe deplin strategiile de urmat. Nu uitaţi că nu există nici o formulă magică pentru a rezolva şi a îmbunătăţi situaţia peste noapte, ci e nevoie de angajamentul total al întregii fiinţe.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1177 sec