Factorul ALADDIN. Indrazneste! Afla cum sa ceri (Jack Canfield si Mark Victor Hansen)

Factorul ALADDIN. Indrazneste! Afla cum sa ceri (Jack Canfield si Mark Victor Hansen)
-30%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Iubire & sex
Preț: 19,60 lei
28,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Avem la indemana abilitatea de a obtine aceste lucruri. Factorul Aladdin: izvorul magic al sigurantei de sine, al dorintei - si al vointei de a cere - ne permite sa ne indeplinim visurile. Acum, autorii motivationali de succes Jack Canfield si Mark Victor Hansen ne prezinta Factorul Aladdin - si ne indruma sa il punem in aplicare in vietile noastre.

"V-AU VINDECAT SUFLETUL CU SUPA DE PUI. Acum, geniala echipa motivationala a lui Canfield si Hansen dezvaluie secretul prin care puteti obtine orice va doreste inima."
- Ken Blanchard, scriitor


Orice este posibil... daca indraznesti sa ceri!

Fericire personala. Implinire creativa. Succes profesional. Eliberare de frica - si promisiunea unor noi bucurii pe care nu trebuie decat sa le ceri.


Factorul Aladdin ne ajuta sa nu pierdem oportunitati esentiale, identificand principalele obstacole care ne impiedica sa cerem si invatandu-ne tehnici simple pentru a le depasi. Cu povesti pline de inspiratie despre oameni care au avut succes cerand ceea ce isi doreau, aceasta carte ne arata cum sa provocam schimbari in vietile noastre - indiferent de piedicile cu care ne confruntam. Si, prin intermediul acestei cunoasteri, putem culege bogatiile unei vieti traite cu adevarat - o comoara care nu izvoraste din lampa fermecata, ci din inima.

Autori: Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 293

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Factorul ALADDIN - Indrazneste! Afla cum sa ceri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1293 sec