Puterea creatoare a cuvintelor

Puterea creatoare a cuvintelor
-25%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 174
Format: 13 x 20
Categoria: Altele
Preț: 12,61 lei
16,81 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Puterea creatoare a cuvintelor.

Priviţi la cei din jur şi observaţi că cine vorbeşte cel mai mult de sărăcie, boală si supărare le are;
şi totodată cine vorbeşte cel mai mult de sănătate, bogăţie şi fericire le are.

Detalii
Este scris că ”Orice lucru aţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi primit, şi-l veţi avea.”
Din păcate, de cele mai multe ori, oamenii se roagă pentru o problemă şi nu pentru o rezolvare. Biblia spune să ceri lucrurile pe care le doreşti… şi tu îţi doreşti un răspuns, o rezolvare, îţi doreşti să trăieşti o viaţă fericită şi abundentă pe toate planurile. A te ruga nu înseamnă numai să îngenunchezi, să închizi ochii… fiecare gând este o rugăciune, fiecare cuvânt rostit este o rugăciune şi mai puternică.
Viaţa voastă este dovada!
Priviţi la cei din jur şi observaţi că cine vorbeşte cel mai mult de sărăcie, boală si supărare le are;
şi totodată cine vorbeşte cel mai mult de sănătate, bogăţie şi fericire le are.
Prinşi în jocul vieţii cotidiene şi aflându-ne în faţa problemelor, ce uneori par a fi nişte munţi uriaşi ce ni se pun în cale, uităm să ne amintim că Isus a spus:
„Adevărat vă spun că dacă va zice cineva muntelui acestuia: ridică-te şi aruncă-te în mare!
Şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.”
Şi totuşi… Dacă – după ce citiţi acum această carte – data viitoare când veţi fi faţă în faţă cu o astfel de problemă, vă veţi aminti să-i spuneţi „muntelui” să se ridice şi să plece din viaţa dumneavoastra? Cum v-aţi simţi în acel moment? Cât de frumoasă ar fi viaţa dumneavoastră începând cu acel moment?

CUVINTELE SUNT CEL MAI PUTERNIC LUCRU DIN UNIVERS
„La început a fost Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El.”
Vorbele pe care le rostiţi fie vă vor scoate la liman în viaţă, sau vă vor ţine înlănţuiţi. Mulţi oameni au fost ţinuţi prizioneri ai împrejurărilor lor, de către propriile lor cuvinte. Foarte mulţi oameni şi-au transformat complet viaţa îngrijindu-se de cuvintele ce le ies pe gură. Şi dumneavoastră o puteţi face începând chiar de acum, iar recompensa va fi uriaşă.

PRIMIŢI CEEA CE VĂ DĂ DUMNEZEU
Puneţi-vă în poziţia de a primi cele mai bune lucruri de la Dumnezeu rostind cuvinte şi propoziţii care să vă dea încredere şi forţă. Puterea creatoare a lui Dumnezeu este tot aşa cum era la începutul timpurilor, când El a spus: „Să fie lumină!” şi s-a făcut lumină. Deschideţi-vă către bogăţie, sănătate şi fericire prin cuvintele pe care le folosiţi şi toate acestea îşi vor face loc în viaţa voastră.
”Domnul este păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic.”

PUTEREA CREATOARE DIN VOI
Omul a fost creat după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Învăţaţi să rostiţi cuvinte pline de credinţă în orice situaţie vă aflaţi şi priviţi cum vi se transformă viaţa. Daţi-i voie puterii creatoare a lui Dumnezeu să curgă prin voi. Învăţaţi-vă chiar acum să priviţi şi să vorbiţi despre ceea ce vă doriţi să aveţi şi să experimentaţi… şi astfel vă veţi ruga pentru viaţa pe care meritaţi cu adevărat să o trăiţi.

Am spus poporului meu că poate avea tot ceea ce spune, dar ei spun doar ceea ce au.

# Traducător: Lidiana Burlacu
# Titlul original: The Tongue: A Creative Force

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
o editura deosebita o carte care impreuna cu Legea Atractiei merita sa le aveti in casele voastre le-am citit si le-am cumparat din tot sufletul
Created in 0.2744 sec