Puterea de a vindeca. Ghid concis si complet al vindecarii energetice

Puterea de a vindeca. Ghid concis si complet al vindecarii energetice
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea cuprinde explicatiile esentiale privind felul in care energiile actioneaza in corp, cauzele bolilor, efectul karmei, mediumitatea si folosirea calauzitorilor spirituali, sugestii practice pentru amenajarea unei camere de vindecare, pentru efectuarea unei consultatii si pentru dezvoltarea capacitatilor vindecatoare.


Putini scriitori au fost mai implicati decat Robert Pellegrino-Estrich in vindecarea energetica. Cei sapte ani de cercetare si de asociere cu vindecatorul brazilian João Teixeira da Faria (John of God– Ioan al Domnului) au dus la scrierea cartii The Miracle Man (Omul miracol)– prima carte in limba engleza despre acest medium extraordinar. Sotia lui Robert, Caterina, vindecator spiritual inzestrat, cu douazeci si cinci de ani de experienta, a facut posibila observarea atenta si amanuntita a miilor de pacienti care i-au cerut ajutorul.

In cursul anilor de cercetari, autorul a resimtit necesitatea unei carti concise, pe baza faptelor, care sa nu favorizeze o anumita modalitate comerciala, ci sa dea instructiuni clare si logice pentru cel care vrea sa inteleaga vindecarea sau doreste sa urmeze vocatia de vindecator.Numar pagini: 252
Anul aparitiei: 2012
Vezi și alte cărți: Amenajarea, Vindecare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1408 sec