Puterea iubirii si recunostintei infinite

Puterea iubirii si recunostintei infinite
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Puterea iubirii si recunostintei infinite de Darren Weissman.  „L-am cunoscut personal pe Dr. Darren Weissman si pot spune ca lucrarea sa de vindecare reprezinta calea viitorului. Dar as indrazni sa spun ca viitorul este acum! Va recomand cu toata increderea Tehnica LifeLine, descrisa in aceasta carte, deoarece stiu ca da rezultate.”

– Louise L. Hay, autoarea best-selleruluiÎti poti vindeca viata

 

„Aceasta este o carte fascinanta si revelatoare, care demonstreaza cu adevarat efectul vindecator si adevarul ce sta la baza acestor cuvinte simple, dar pline de forta– iubire si recunostinta. Activitatea si abilitatile de vindecare ale doctorului Weissman reflecta grelele incercari, dar si triumful pe care propriile experiente de viata, din trecut si din prezent, le-au adus in final. Prin intermediul acestei carti inspiratoare, el va ridica si va trezi constiinta si va deschide mintile altor oameni.”

– Dr. Masaru Emoto, autorul best-sellerului Puterea vindecatoare a apei

 

„Dr. Darren Weissman… face parte din noua specie de vindecatori ai corpului, care detin cunostinte solide de chiropractica si care vor revolutiona medicina conventionala. Darren a invatat si a imbinat elementele Tehnicii Neuro Emotionale (o forma inovatoare a psihologiei energetice), cu psihologia de noua paradigma si Programarea Neuro-Lingvistica, pentru a dezvolta un sistem de vindecare unic si uimitor de puternic, care intrebuinteaza puterea Iubirii si Recunostintei Infinite.”

– Candace B. Pert, Ph. D., autoarea cartii Everything You Need to Know to Feel Go(o)d

 

 „Importanta si de actualitate! Cartea lui Darren Weissman, Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite, ofera un model nou si convingator pentru ceea ce inseamna boala si rolul pe care il joaca ea in viata noastra. Printr-o frumoasa sinteza a cunostintelor stravechi si stiintei moderne, Dr. Weissman ii ofera mintii un motiv pentru care sa accepte ceea ce inimile noastre cunosc deja– ca iubirea reprezinta marele vindecator al vietii, iar puterea de a iubi pana se atinge starea de bine se gaseste in interiorul fiecaruia dintre noi. Aceasta este o carte„obligatorie” pentru orice biblioteca de stiinta si vindecare din secolul al XXI-lea!”

– Gregg Braden, autorul best-sellerurilor Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Matricea Divina

 

„Dr. Darren R. Weissman arata ca exercitarea liberului arbitru si alegerea de a renunta la toate judecatile noastre vor aduce schimbari moleculare demonstrate, in tot organismul. El nu emite ipoteze, ci demonstreaza acest lucru. Puterea mintii e infinita, iar iubirea este cea mai mare putere dintre toate cate exista. Recomand cu caldura aceasta carte.”

– Gary R. Renard, autorul best-sellerurilor Disparitia universului si Realitatea ta nemuritoare

 

V-ati dori sa descoperiti potentialul infinit pe care il aveti, de a va vindeca si rezolva incercarile de viata? Daca da, atunci cartea Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite, scrisa de Dr. Darren R. Weissman, va va ajuta sa va priviti viata dintr-o perspectiva noua, mai inalta. Veti invata sa va eliberati extraordinara capacitate de vindecare pe care o au mintea si copul si veti incepe sa intelegeti limbajul complex al simptomelor fizice, al bolilor si stresului. Aceasta lucrare dezvaluie calatoria spiritului si arunca o noua lumina asupra unuia dintre cele mai mari mistere pe care omenirea a incercat sa-l elucideze– mintea subconstienta.

Pe masura ce veti citi, veti vedea ca invatati cum sa va transformati si sa va controlati viata, cu ajutorul acestor lectii esentiale: universul este infinit; aveti liber arbitru– o alegere in cadrul fiecarei experiente; suntem cu totii interconectati; judecata este interzisa; cea mai mare putere este iubirea de sine; trebuie sa intampinati fiecare zi cu o atitudine de recunostinta; viata are sens… si multe altele!Numar pagini: 271
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Iubirii, Puterea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1491 sec