Puterea sugestiei - Cum să dobândim fermitate, calm, luciditate şi sănătate

Puterea sugestiei - Cum să dobândim fermitate, calm, luciditate şi sănătate
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 142
Format: 14x20 cm
Categoria: Altele
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Puterea sugestiei.
Nu există ţel care să fie inaccesibil forţei voinţei umane. În loc să ne lăsăm dominaţi pasiv, prin idei spontane, de impulsurile noastre, trebuie să folosim ideea gândită. Aceasta este arta autosugestiei, pusă în evidenţă de Émile Coué: să introducem în gândirea noastră obişnuită vizualizări mentale expresive ale obiectivului vizat, în câteva domenii cum sunt cel personal, afectiv, profesional, al sănătăţii… pentru a favoriza realizarea acestuia pe un plan real.
Prin autosugestie, fiecare poate obţine o influenţă considerabilă asupra lui însuşi putând să­şi modifice personalitatea, tendinţele sau gândurile, să scape de un obicei prost, să câştige un caracter puternic şi ferm care­i caracterizează pe cei care reuşesc în viaţă, să favorizeze vindecarea a numeroase boli, etc.
Aceasta carte, predominant practică, scrisă de un specialist a cărui reputaţie nu mai trebuie susţinută, constituie un manual clar şi precis, cu o aplicaţie imediată în viaţa voastră cotidiană. O parte importantă tratează şi arta de a­l sugestiona pe altul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1344 sec