Puterea tainica a vietilor noastre trecute. Dezvaluirea constiintei tale codificate

Puterea tainica a vietilor noastre trecute. Dezvaluirea constiintei tale codificate
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Intr-o calatorie captivanta, de studii de caz si revelatii personale, Sandra Ann Taylor demonstreaza ca, adeseori, totul– de la vindecarea corpului, la succesul relatiilor noastre– are legatura cu experiente din trecut. Daca ideile ei sunt corecte, ele ne catapulteaza la distanta de ani-lumina de explicatiile conventionale despre evenimentele aparent fara sens, din viata noastra. Un lucru este sigur: lipseste ceva, din versiunea traditionala a motivului pentru care lucrurile, sunt’ asa cum sunt si doar o gandire noua ne va dezvalui veriga lipsa despre semnificatia si scopul sufletului nostru. Fie ca esti artist sau inginer, aceasta carte se refera la tine, la lumea ta si la orice relatie pe care o vei avea vreodata in viata.”

– Gregg Braden, autorul cartilor de mare succes, Matricea Divina si Timpul fractal

La nivelurile profunde ale vietii tale se afla un cod unic, de emotie si informatie, care ti-ar putea guverna destinul actual. Insa poti descoperi cu usurinta, care sunt experientele karmice care te influenteaza in prezent si le poti rescrie, ca sa produci o vindecare puternica si o transformare personala. Atunci cand faci acest lucru, vei putea:

– Sa indepartezi obstacolele necunoscute care iti stau in cale

– Sa-ti vindeci relatiile karmice si sa atragi o noua iubire

– Sa te eliberezi de tiparele distructive si sa aduci mai mult succes in viata ta

Aceasta este oportunitatea ta de a-ti sterge codul karmic. Atunci cand iti clarifici acele informatii necunoscute, iti poti programa un viitor mai luminos si transforma viata, pentru totdeauna!

Te-ai intrebat vreodata de ce anumite tipare din viata ta au fost atat de greu de schimbat? Ei bine, motivele ar putea fi codificate in istoria ta eterna– in cauzele karmice care s-au format acum multe vieti. Poate ca te lupti in continuare cu problemele financiare, poate ca simti ca nu ai nicio speranta sa-ti gasesti iubirea adevarata sau poate ca ai o dependenta de care nu poti scapa. Originea acestor probleme din prezent poate fi identificata in vieti anterioare. Chiar si afectiunile psihologice si fizice– cum ar fi durerea cronica, alergiile, problemele de greutate si indoiala de sine– ar putea proveni din evenimente din trecut. Insa aceste cauze din viata trecuta nu trebuie sa ramana un mister– sau sa mai aiba vreo putere asupra ta!

In aceasta carte revelatorie si cu adevarat eliberatoare, Sandra Ann Taylor cerceteaza energia karmei si a reincarnarii, dezvaluind felul in care constiinta ta eterna poate fi codificata si iti influenteaza destinul, in prezent. In momentul in care inveti cum sa-ti eliberezi si sa-ti rescrii karma, poti pregati calea spre bucurie si putere personala– acum si in anii ce vor veni!

 Sandra Ann Taylor este autoarea cartilor de succes Quantum Success si Truth, Triumph and Transformation, aflate pe lista New York Times, a celor mai bune carti. In cei 25 de ani de practica in consilierea psihologica, ea a folosit frecvent regresia, ca pe un instrument in tratarea anxietatii, depresiei si problemelor relationale; Sandra tine prelegeri la nivel international, despre puterea de transformare a vietii, pe care o detin energia personala si crearea constienta. Practica ei actuala de consiliere include citiri energetice si ale vietii trecute; restructurarea cognitiva si transformarea constienta, in vederea atingerii puterii personale, a fericirii si succesului. Cartile ei sunt disponibile in 25 de limbi, in intreaga lume.


Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2120 sec