Radu Tuculescu, Mierla neagra
24,52 lei
28,85 lei (-15,01%)

Radu Tuculescu, Mierla neagra

Radu Tuculescu, Mierla neagra
-15%
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza diversa
Preț: 24,52 lei
28,85 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Radu Anghel studiaza clarinetul la Liceul de muzica din Marele Oras, odinioara manastire de calugari franciscani. Surprinzator insa, lumea internatului, fascinant univers in miniatura, ascunde nu doar chicoteli si farse camaraderesti, ci si o crima oribila, pentru comiterea careia Anghel este invinovatit pe nedrept si condamnat la inchisoare. Experienta carcerala ii schimba fundamental viata, privindu-l de o cariera muzicala de exceptie si aruncindu-l intr-un virtej de drame si intimplari cu final neasteptat.

Mierla neagra este o poveste vie, pasionanta despre imprevizibilul si frumusetea vietii, nu doar un Bildungsroman captivant, ci mai ales o carte despre simturi. Cinematografica si ingenios construita, alcatuita din sunete si imagini, din mirosuri si culori, zugraveste o lume aparent banala, pe care bucuria estetica o transforma in spectacol. Deasupra tuturor acestor felii de viata– trecute si prezente– sta corbul Dodo, mascota internatului,„mierla neagra”. Nu striga„Nevermore”, ca odinioara corbul lui Poe, ci imita auctorial glasuri, ca un povestas constiincios.

Proza lui Radu Tuculescu, ajunsa la deplinatatea maturitatii, este remarcabila prin combinatia dintre intriga alerta, bine strunita si atent pusa in scena, si o poezie care cuprinde totul, de la atmosfera pina la numele personajelor si dialogurile acestora.

Nr. de pagini: 296
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

21,21 lei
24,95 lei (-14,99%)
18,82 lei
22,95 lei (-18%)
Created in 0.1403 sec