Raluca Feher, America dezgolita de la brau in jos. Calatoriile lui Feher

Raluca Feher, America dezgolita de la brau in jos. Calatoriile lui Feher
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Proza diversa
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

,,America dezgolita de la bru in jos este cartea unei lumi de la capatul lumii, pe care multi dintre noi o cunosc vag sau n-o cunosc delorc. Vazuta prin ochii Ralucai Feher, America de Sud e atractiva, misterioasa, exuberanta, carnivora, groteasca, lugubra, contrarianta - iar lista epitetelor poate continua. Pana acolo, Raluca a ajuns cu avionul. Odata debarcata, ea a parcurs Argentina, Uruguay si Chile cu alte mijloace de transport: buna dispozitie, umor si talent. Rezultatul e aventura unui picaro modern, care stie sa ne ia partasi si sa ne (re) trezeasca pofta de drum."
Aceasta carte reprezinta prima parte a calatoriilor in America de Sud ale Ralucai Feher.

Raluca Feher,  unul dintre publicitarii romani de marca, este director de creatie la agentia CAP Advertising si unul dintre fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala romaneasca a unuia dintre cele mai faimoase cluburi de presa din lume.

Cu o experienta de peste 20 de ani in media si publicitate, a debutat in presa din Brasov si a lucrat apoi pentru televiziunea ProTV, ziarul Curentul si revista Capital.  S-a dedicat publicitatii  incepand cu anul 2000.


Data aparitiei: Iunie 2014
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 300
Format: 130x200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1444 sec