Raluca Mihaela Simion, Malpraxisul medical. Oportunitate sau realitate?

Raluca Mihaela Simion, Malpraxisul medical. Oportunitate sau realitate?
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Generala
Preț: 27,65 lei
33,72 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

„Fara nici un fel de exagerari, lucrarea Ralucai Simion poate fi considerata cel mai complet eseu din literatura de specialitate in materie de malpraxis medical, cu noutati care ar putea viza o legislatie ulterioara; un sincretism reusit intre medicina si drept, un curaj deosebit in a evita eufemismele si o abordare realista, pe alocuri dura, cu privire la casta atat de protejata a medicilor.
Cum erorile si greselile pot fi evitate prin cunoastere si cum numai aceasta ne poate face mai tari si invulnerabili, consider ca lucrarea ar trebui citita de orice medic, indiferent de specialitate, si de orice jurist, fie el magistrat sau avocat. Spre a fi inteleasa, ar mai fi necesar un indemn: daca Arthur Schopenhauer spunea despre cartea lui de capatai ca trebuie citita de doua ori, si prima data cu atentie, eu as spune ca lucrarea Ralucai Simion trebuie citita de mai multe ori, si de fiecare data cu atentie sporita." (prof. dr. Teodor CIORNIA)

„... O valoroasa contributie la dezvoltarea stiintei dreptului medical, o valoroasa realizare in domeniu, cu un bogat continut stiintific si cu o evidenta conceptie originala." (prof. dr. Tudorel TOADER, judecator la Curtea Constitutionala, decan al Facultatii de Drept, Universitatea„Al. I. Cuza", Iasi)


Nr. de pagini: 280
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1566 sec