Ramana Maharshi, Evanghelia lui Ramana Maharshi

Ramana Maharshi, Evanghelia lui Ramana Maharshi
-18%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 22,14 lei
27,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Starea care transcende vorbirea si gandirea se numeste mauna; ea este meditatie fara activitate mentala. Supunerea mintii este meditatie; meditatia profunda este gandire eterna. Tacerea este atotgraitoare; este cursul vesnic al . Aceasta curgere este intrerupta de vorbire; cuvintele obstructioneaza acest mut. Prelegerile pot sa tina oamenii ocupati ore in sir, dar sa nu le aduca nimic bun. Tacerea, pe de alta parte, este permanenta si aduce beneficii intregii umanitati… Tacerea inseamna elocventa. Prelegerile orale nu sunt la fel de elocvente cum e tacerea. Tacerea este elocventa fara de sfarsit… Ea este cel mai bun limbaj. Exista o stare in care cuvintele inceteaza si domneste tacerea.” ("Evanghelia lui Ramana Maharshi”)

Mintea este utila prin lumina pe care o reflecta. Pentru a vedea inima e suficient ca mintea sa fie intoarsa catre ea. Dar cum ne putem amplifica forta mintii astfel incat ea sa devina un instrument pentru realizarea Sinelui si eliberare?

"Evanghelia lui Ramana Maharshi” este mai mult decat o carte. Ea reprezinta chintesenta Intelepciunii Divine si contine raspunsurile la intrebarile pe care cu totii ni le punem cu ardoare in forul nostru interior. Cel care cauta cu sinceritate Adevarul va gasi aici sfaturi practice si se va convinge ca natura lui esentiala este una Divina.

Numar pagini: 112
Format: 13*20
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1270 sec