Raspunderea civila a administratorilor debitorului aflat in insolventa (Fizionomia fraudei. Riscurile administrarii. Insuficienta activului)

Raspunderea civila a administratorilor debitorului aflat in insolventa (Fizionomia fraudei. Riscurile administrarii. Insuficienta activului)
-10%
Anul publicării: 2012
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fiind interesata in cunoasterea cat mai profunda si aplicata a raspunderii administratorilor societatilor comerciale ajunse in stare de insolventa, autoarea a supus lucrarea unei temeinice dezbateri si, cu intentia declarata de a contribui la rezolvarea dificilelor probleme teoretice, si mai ales practice, pe care le implica, a avansat numeroase solutii de lege lata si de lege ferenda, bine argumentate, care constituie contributii personale importante la dezvoltarea stiintei dreptului privat; unele dintre solutii putand fi repere pentru legiuitorul roman, in vederea adoptarii de noi reglementari care sa raspunda mai eficient trebuintelor actuale in aceasta materie.

Ne aflam in fata unei monografii traita de autoare inainte de a fi scrisa, valoroasa si utila prin subiectul ei, prin analizele realizate si solutiile teoretice si practice propuse sau alese si argumentate cu convingere si spirit creativ. Si aceasta cu atat mai mult cu cat intalnim uneori si lucrari care sunt mai intai scrise si apoi, sau niciodata traite, ceea ce le condamna sa ramana simple exercitii de logica, generatoare de o ludica placere egoista. Pe cale de consecinta, recomandam cu raspundere aceasta lucrare interesanta si provocatoare tuturor juristilor si economistilor.

Prof. univ. dr. Liviu Pop
Directorul Departamentului de drept privat,
Facultatea de Drept, Universitatea"Babes Bolyai",
Cluj-Napoca

Date tehnice
Data aparitiei: Februarie 2012
Format: A5 145x200 mm
Pagini: 310
Vezi și alte cărți: Roman, Monografii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1256 sec