Raspunderea in dreptul constitutional

Raspunderea in dreptul constitutional
-20%
Preț: 7,92 lei
9,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 978-973-115-120-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 136
Categoria: Constitutional

DESCRIERE

Raspunderea in dreptul constitutional

Prezentare:

Centrul de Drept Constituţional şi Instituţii politice (CDCIP) a fost creat în cadrul Catedrei de Drept Public a Facultăţii de Drept încă din anul 1991, ca o formulă ştiinţifică, fără personalitate juridică, utilizată pentru organizarea de seminarii şi dezbateri pe teme constituţionale de actualitate.


CDCIP îşi propune să promoveze dezbaterea şi cercetarea ştiinţifice asupra sistemelor constituţionale şi politice în rândul cadrelor didactice din sfera dreptului public, precum şi a cercetătorilor, doctoranzilor, studenţilor şi practicienilor de renume care doresc să contribuie la studierea fenomenelor şi proceselor din actualitatea constituţională. Astfel, CDCIP doreşte să susţină prin analize şi discuţii teoretice, dar şi cu aplicabilitate practică, studierea aprofundată, inclusiv de drept comparat, a principalelor tendinţe ce se manifestă în dreptul public contemporan.Prezenta lucrare aduce la cunoştinţa publicului larg comunicările ştiinţifice şi dezbaterile care au avut loc în cadrul seminarului cu tema „Răspunderea în dreptul constituţional” organizat în data de 21 iunie 2006 de Centrul de Drept Constituţional şi Instituţii politice în colaborare cu instituţia Avocatul Poporului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.