Raspunderea juridica privitoare la protectia mediului - Cu speciala privire la raspunderea civila

Raspunderea juridica privitoare la protectia mediului - Cu speciala privire la raspunderea civila
-10%
Categoria: Carti diverse
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea"Raspunderea juridica privitoare la protectia mediului" structurata in 4 capitole, reprezinta o noutate in domeniul dreptului mediului, imbinand experienta practicianului cu rigoarea teoreticianului, intr-un spatiu juridic cu o dinamica tulburatoare. Prin continut, modul accesibil de prezentare, stilul clar si aplicativ lucrarea este un instrument de lucru si cercetare performant si complet in materia protectiei mediului.

Toate sustinerile teoretice sunt ilustrate cu studii de caz din jurisprudenta nationala, dreptul european si dreptul comunitar, lucrarea concentrand spete valoroase si pertinente si oferind practicienilor repere pentru activitatea lor.

Actualitatea lucrarii"Raspunderea juridica privitoare la protectia mediului" si interesul teoretic si practic deosebit se reliefeaza cu pregnanta fata de recentele procedurile de infringement declansate impotriva Romaniei in domeniul protectiei mediului de Comisia Europeana si condamnarile ulterioare, predictibile in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Autoarea, magistrat de cariera, a fundamentat fiecare opinie permanent si pertinent cu practica judiciara, oferind numeroase sugestii sau solutii pentru intelegerea si interpretarea institutiilor de dreptul mediului si asigurarea atingerii eficientei protectiei mediului.

Nr. de pagini : 260
Anul aparitiei : 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1401 sec