Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala (Drept intern si comparat)

Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala (Drept intern si comparat)
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tema acestei lucrari este actuala si extrem de importanta avand in vedere rolul raspunderii patrimoniale in raporturile juridice de munca.

Autoarea subliniaza ideea ca raspunderea patrimoniala este o forma a raspunderii juridice, ca aceasta raspundere are un subiect calificat, in persoana participantilor la raporturile juridice de munca. Ea functioneaza pe baza regulilor generale ale raspunderii civile contractuale, in sensul ca partea ce cauzeaza un prejudiciu co-contractantului este obligat sa il acopere.

Lucrarea are la baza o vasta documentare cu material bibliografic de drept comparat, precum si cu o bogata jurisprudenta, autoarea facand un efort meritoriu de analiza si sinteza.

Studiul amplu pe care autoarea l-a realizat, observatiile punctuale sau de ansamblu, precum si propunerile sustinute conving in ce priveste valoarea lucrarii. In ansamblul sau, lucrarea reflecta un efort stiintific deosebit oferind informatii utile atat specialistilor teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. -, cat si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane si, nu in ultimul rand, angajatorilor.

Prof. univ. dr. ALEXANDRU TICLEA


Data aparitiei: Februarie 2011
Numar de pagini: 282
Format: A5 14,5 x 20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1355 sec