Razbunarea Nasului
44,24 lei
58,99 lei (-25%)

Razbunarea Nasului

Razbunarea Nasului
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 44,24 lei
58,99 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Este imposibil de trecut cu vederea imensa influenta asupra literaturii de gen si a cinematografiei a Nasului de Mario Puzo.

Romanul sau despre lumea secreta a crimei organizate a devenit un megabestseller. In Razbunarea Nasului, romanul care se doreste a reprezenta o incheiere pentru saga lui Mario Puzo, Winegardner transpune influenta familiei Corleone la cel mai inalt nivel: crima organizata intervine in politica nationala. In centrul atentiei se afla cinci personaje puternice: Michael Corleone, seful celei mai puternice familii mafiote din America, fostul caporegime Nick Geraci, odinioara mana dreapta a lui Michael, cautat in egala masura de familia Corleone, care-i doreste moartea, cat si de agentii federali, ambitiosul procuror general Daniel Brendan Shea, hotarat sa-si creeze reputatia prin distrugerea capilor mafiei, Carlo Tramonti, il capo unui sindicat italian, urmarind sa se razbune pentru umilirea publica, si Tom Hagen, un consigliere irlandez intr-o lume de italieni, care incearca sa gaseasca un compromis aproape imposibil care sa fereasca mafia de represaliile autoritatilor.

Coliziunea exploziva dintre aceste cinci personaje puternice culmineaza cu o tragedie de proportii istorice, intr-o poveste care se intinde de la Miami si New Orleans, la Las Vegas si Los Angeles, Washington D. C. si New York. Dar adevarata masura a talentului lui Winegardner este captarea realista nu numai a personalitatilor uriase implicate in lupta pentru putere si control, dar si a vietilor lor personale, varietatea plina de culoare de sotii si fiice, parinti si prieteni care le inconjoara detaliile intime si tesatura care alcatuieste universul de impulsuri contradictorii si intentii bune ale celei mai ciudate si exotice institutii familia.

Nr. de pagini: 580
Anul aparitiei: 2009  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1072 sec