Razvan Mazilu. Oglinzi - Mirrors
85,41 lei
89,90 lei (-4,99%)

Razvan Mazilu. Oglinzi - Mirrors

Razvan Mazilu. Oglinzi - Mirrors
-5%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Curs
Preț: 85,41 lei
89,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Reflectand in fotografii impresionante sapte dintre cele mai recente spectacole in interpretarea lui Razvan Mazilu, albumul Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors reprezinta atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie desfasurat de Fundatia perfoRM.
Primul album de acest gen din Romania, Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors construieste din fotografii si cuvinte portretul coregrafului si dansatorului Razvan Mazilu. Artistii Mihaela Marin, Egyed Ufó Zoltán, Iulian Ignat, Dinu Lazar si Cornel Lazia semneaza fotografiile de pe scena si din culisele spectacolelor incluse in album, in timp ce Alex. Leo Serban, Maia Morgenstern, Alexandru Dabija, Ioan Tugearu, Philippe Tréhet si Adriana Babeti povestesc in paginile cartii despre intalnirea lor cu Razvan. Conceptul grafic, precum si coperta inedita pe piata editoriala romanesca sunt semnate de designerul Catalin Ilinca. Lansata la Editura Vellant, cartea nu este doar un prilej de a fixa amintirea spectacolelor desfasurate in perioada 2004-2009, precum Portretul lui Dorian Gray, Un tango mas, Simfonia Fantastica, Block Bach, Urban Kiss, Umbre de lumina sau Remember, ci si o oglinda a reinventarilor unui artist complet.
Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors capteaza arta miscarii unui„aristocrat al dansului”, cum a fost numit Razvan in presa de specialitate. Reflexii ale elegantei, expresivitatii, rafinamentului si inteligentei investite in spectacolele sale, paginile albumului ii vor incanta pe cei care vor zabovi in lumea de oglinzi a lui Razvan Mazilu. Proiectul coordonat de curatorul Denise Radulescu apare in formula bilingva (romana/engleza) si le ofera celor care au fost in sala la spectacolele sustinute de Razvan Mazilu ocazia de a retrai emotia intalnirii cu acesta si de a aduce spectacolul de pe scena in propria biblioteca.
Continuand eforturile Fundatiei perfoRM de sustinere a liceelor de coregrafie din Romania, fondurile obtinute in urma vanzarii albumului Razvan Mazilu. Oglinzi vor fi donate in cadrul campaniei de responsabilitate sociala demarata de Razvan Mazilu in 2007.

Numar de pagini: 170
Hardcover

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1168 sec