Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa

Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa de Christopher Vasey. Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colectia „sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Christopher Vasey, unul dintre cei mai renumiti naturopati, ne furnizeaza, in cartea de fata, instrumentele necesare pentru a ne putea masura, corecta si mentine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al carui dezechilibru sta la originea celor mai multe dintre problemele de sanatate ale omului modern.
Programul propus de doctorul vasey include trei pasi, usor de urmat de fiecare dintre noi:
1.  Masurarea ph-ului;
2. Modificarea alimentatiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dieta. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului si stilului personal de viata;
3. Mentinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezinta practic un pariu pe viata, pe care-l facem fata de noi insine, daca dorim sa ne pastram starea de sanatate si buna-dispozitie. Avem la indemana o serie intreaga de suplimente si revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate si administrate dupa retetele propuse de Christopher Vasey, nu vor intarzia sa isi arate efectele benefice asupra organismului nostru.

 

CHRISTOPHER VASEY  este un naturopat elvetian renumit care in prezent practica medicina naturista la Chamby-sur-Montreux, in Elvetia.
Si-a facut studiile intr-o scoala pariziana de naturopatie, sub indrumarea celor mai autorizate voci in domeniu: P. V. Marchesseau si Alain Rousseaux.
In 1979 isi deschide propriul cabinet de consultatii. Pe langa activitatile de terapeut, dr. Ch. Vasey continua sa studieze, ca autodidact, medicina naturista, prin intermediul scrierilor marilor naturopati, precum dr. Paul Carton, Robert Masson, Shelton, dr. Bertholet etc.
Din 1998, dr. Vasey incepe sa sustina propriile cursuri de introducere in naturopatie in fata unei audiente din ce in ce mai interesate si preda aceasta materie in interiorul diverselor organizatii de sanatate: asociatii de terapeuti, formarea personalului magazinelor dietetice etc.
Incepand cu 1990, Christopher Vasey publica regulat carti de medicina naturista la editura Jouvence, carti care, de-a lungul anilor, s-au bucurat de un real succes international, fiind traduse in multe limbi de larga circulatie: germana, engleza, spaniola, italiana, portugheza.
Din 1994, dr. Christopher Vasey incepe colaborarea cu editura pariziana Graal, unde publica volume in care sanatatea si natura sunt abordate dintr-o perspectiva mai ampla, anume cea spirituala.
Astazi, in afara colaborarii constante cu aceste doua edituri recunoscute, dr. Ch. Vasey sustine conferinte pe teme de medicina naturista si spiritualitate in Belgia, Franta, Austria, Germania, Elvetia, Canada etc., participa la targurile internationale de carte din domeniile de care se ocupa, precum si la numeroase emisiuni de radio. Este colaborator constant al unor reviste de medicina naturista (Bio contact,Énergies et santé) si de spiritualitate (Le monde du Graal, Les trois mondes).Anul aparitiei:   2010
Numar pagini: 160
 Format: 15,5×22 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1643 sec