Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern

Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 408
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,60 lei
32,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern

Dylan Jones (n. 1960) este ziarist şi editorul revistei GQ pentru Marea Brita­nie. A absolvit Central Saint Martins College of Art and Design din Lon­dra, unde a stu­diat grafica. Şi-a început cariera de ziarist la revista i-D, după care s-a mutat, în 1987, la Arena, devenind editor.
De asemenea, a mai colaborat, tot în calitate de editor, la The Face, The Observer şi The Sunday Times, trecând în 1999 la GQ. Lui i se dato­rează tenta politică a revistei, pe a cărei copertă a apărut şi liderul partidului conser­vator, David Cameron.
Jones semnează şi o rubrică săptămânală în suplimentul revistei The Mail On Sunday.

Un ghid indispensabil pentru bărbatul seco­lu­lui XXI!
Dylan Jones, editorul revistei GQ pentru Marea Britanie, reuşeşte să prezinte într-o manieră atractivă şi amuzantă câteva dileme ce par să-l preocupe pe bărbatul modern al mileniului trei, de pildă: cum să obţii o mărire de salariu sau cum să-ţi linguşeşti şeful. După care intervin iritările cotidiene: cum să faci faţă decalajelor de fus orar atunci când călătoreşti în străinătate sau cum să împiedici pantalonii să cadă de pe umeraş. Şi se ajunge astfel la acele lucruri pe care un bărbat modern ar trebui să le ştie, dar nu are cine să i le spună: să porneşti o maşină căreia i s-a descărcat bateria, să-ţi cumperi len­jerie, să te laşi de fumat, să faci un nod Windsor la cravată, să te comporţi adecvat într-un club de striptease… şi lista pare nesfârşită.
Regulile domnului Jones demonstrează bogata experienţă a autorului într-o mare varietate de subiecte, cartea fiind de un real ajutor pentru orice soţ, prieten sau fiu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1447 sec