Regulile seductiei - Ellen Fein

Regulile seductiei - Ellen Fein
-18%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Iubire & sex
Preț: 20,50 lei
25,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Regulile ar trebui sa devina o lectura obligatorie pentru toate fetele care urmeaza sa implineasca 16 ani.

Cartea aceasta da rezultate... E in raspar cu comportamentul feminin portretizat in cultura populara, dar adevarul este ca nici un barbat nu-si doreste o femeie usor de obtinut.

Femeilor nu le plac regulile, insa, daca nu vrei sa-ti pierzi vremea cu barbati al caror unic interes este sa te aduca in patul lor, ai nevoie de aceasta carte!

Imi plac toate cartile cu Reguli ale acestor autoare. Sunt unice, si cred ca cele doua doamne au spart tiparele genului.

Regulile m-au incurajat sa devin o persoana sigura pe ea, activa, fericita, cultivata, care nu se multumeste sa stea langa telefon, asteptandu-l sa sune. Nimeni nu pretuieste ceva dobandit prea usor, asta e tot.

Sta in firea lucrurilor... asa sunt facuti barbatii si femeile. La inceput n-am fost deloc sigura ca trebuie sa le folosesc. Sunt o tipa care a reusit in viata, instruita si dedicata carierei, insa Regulile au dat rezultat in cazul meu si am avut maximum de succes la intalniri cand le-am folosit.

Da, Regulile sunt ultrademodate si sunt extrem de iritante si deprimante pentru orice om cu o viziune feminista ori postmoderna, dar am descoperit ca au o oarece dimensiune eliberatoare. Si o sa incerc cateva, asa, ca sa-mi fac cheful.

A fost o bucurie sa citesc aceasta carte. Mi-a placut pentru ca le invata concret pe fete cum sa aiba o relatie fara sa se transforme in lipitorile prietenilor lor...

Am rasfoit cartea din plictiseala... si am fost uluit. Ce m-a socat este precizia cu care defineste o serie de lucruri de baza privind intalnirile si barbatii.

Excelenta carte. Mi-am dorit s-o fi citit acum 25-30 de ani.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2013
Autori: Sherrie Schneider, Ellen Fein

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

13,94 lei
17,00 lei (-18%)
Created in 0.1102 sec