Relatiile patrimoniale dintre soti in dreptul international privat. Editia I

Relatiile patrimoniale dintre soti in dreptul international privat. Editia I
-20%
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 328
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Dariescu Nadia Cerasela - RELATIILEPATRIMONIALE.

Lucrarea reprezintă o meritorie descriere a mecanismelor dreptului internaţional privat în domeniul relaţiilor patrimoniale dintre soţi, fiind judicios structurată, temeinic argumentată, scrisă pe înţelesul cititorului şi promovând puncte de vedere originale. Demersul ştiinţific întreprins are o dublă semnificaţie: dezvăluie preocuparea pentru aspectele îndeobşte abordate în literatura de specialitate în materia tratată, cu sublinierea semnificaţiei teoretice şi practice a temei în discuţie, şi evidenţiază cadrul deschis al problematicii spre căutări permanente de punere în valoare, în acord cu tendinţele conturate pe plan internaţional.

Unitatea şi, în acelaşi timp, nota de originalitate a lucrării rezultă din conjuncţia a două elemente: pe de o parte, se acordă atenţie aspectelor clasice pe care le implică determinarea legii aplicabile relaţiilor patrimoniale dintre soţi, iar pe de altă parte, îşi face loc, cu argumente pertinente, perspectiva modernă, europeană, asupra temei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.