Reorganizarea judiciara. O sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa

Reorganizarea judiciara. O sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa
-20%
Preț: 32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Reorganizarea judiciara. O sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa. Prezentare - Reorganizarea judiciara. O sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa. Valorificand ceea ce este dobandit in literatura juridica, romana si straina, si in practica judiciara in materie, printr-un efort propriu de analiza, autoarea pune in evidenta semnificatia si finalitatea dispozitiilor legale privind procedura reorganizarii judiciare, care asigura protectia intereselor creditorilor, ale debitorului si ale societatii, acordand o atentie deosebita dispozitiilor in domeniu (Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv cele aduse prin O.U.G. nr. 173/2008), subliniind ceea ce reprezinta progres sau, dimpotriva, regres in reglementarea legala actuala fata de Legea nr. 64/1995.
   Analiza problemelor abordate este cuprinzatoare si aprofundata, iar solutiile propuse in cadrul analizei sunt juste, temeinic argumentate cu dispozitii legale, considerente doctrinare si hotarari jurisprudentiale, fiind fundamentate atat teoretic, dar si corespunzatoare cerintelor activitatii practice.
   Avand o temeinica pregatire in domeniul dreptului comercial si beneficiind de o experienta proprie de judecator de curte de apel, autoarea a realizat o lucrare valoroasa, care va contribui la imbogatirea literaturii juridice consacrate procedurii insolventei.


392 pagini
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.