Retetar duhovnicesc sau Doctorie duhovniceasca adunata din lume

Retetar duhovnicesc sau Doctorie duhovniceasca adunata din lume
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Religie
Preț: 8,10 lei
9,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Traducere din limba rusa de Adrian Tanasescu-Vlas
Editia a doua

Preasfintitul Ieremia Zavoratul a fost cel mai bun prieten al Sfantului Inochentie al Hersonului. A fost cel care i-a tuns in calugarie pe Sfantul Teofan Zavoratul si pe Mitropolitul Macarie Bulgakov,
renumitul istoric bisericesc. S-a bucurat de deplina dragoste si incredere a Sfintilor Filaret al Moscovei si Filaret al Kievului. Rugaciunile alcatuite de el au intrat in pravila zilnica a Cuviosului Ioan Krestiankin, marele duhovnic al Rusiei contemporane. In fine, a fost unul dintre acei ierarhi invatati care au stralucit nu doar prin lumina rece a eruditiei, ci prin caldura simplitatii si a smereniei, aratandu-se nu numai„indreptator credintei”, ci si„chip blandetelor”.
Smerenia l-a impiedicat sa-si publice numeroasele volume de predici si invataturi, care abia acum incep sa vada lumina tiparului in Rusia. Pentru prima oara in limba romana, va oferim si noi, din mostenirea ascetica a acestei personalitati de exceptie, un„retetar” duhovnicesc care respira nu pedanterie si uscaciune academica, ci adevarata seninatate si bucurie a trairii in Duhul Sfant.


Format: 13x20 cm
An aparitie: 2013
Pagini: 136

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1202 sec