Reuniunea: Intalniri in spatiul superior

Reuniunea: Intalniri in spatiul superior
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Ezoteric
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Reuniunea: Intalniri in spatiul superior. Informatiile din aceasta carte sunt un apel pentru trezirea planetei: Din ce în ce mai multi sunt chemati la reuniune, iar viitorul este acum.

Sunt parti din aceasta carte care vor functiona ca o nava spatiala pentru unii dintre voi– un vehicul catre alte dimensiuni, o experienta subtila care poate aduce o eliberare sau o mutatie. Unele dintre aceste„întâlniri” pot avea semnificatii spirituale sau chiar stiintifice– sau nimic din toate acestea. Este posibil ca singurul lor scop sa fie subminarea parerii rationale despre lume, prin mentinerea misterului. Chiar si asa, este suficient. Dar sa stiti ca aceste evenimente, petrecute în stare de veghe sau de somn, nu sunt subiective. Adica, nu sunt create de mintea mea constienta. Ele nu îmi apartin în nici un fel; ele chiar mi s-au întâmplat. Se pare ca nu traiesc niciodata o întâlnire, ci vad una în care sunt implicat.
William Gammill din Prefata

Bill Gammill îsi aminteste ce s-a întâmplat în acea seara linistita de primavara: O nava spatiala uriasa cobora pe un câmp unde sute de oameni asteptau si s-a trezit bruscîn mijlocul unei întâlniri uimitoare, surprinzatoare, într-o alta lume– o reuniune de oameni într-un „spatiu superior”. A fost oare doar un vis ori o halucinatie, sau este chiar o amintire, dat fiind ca a trait cu adevarat o experienta fantastica, dar foarte reala?

Iata ceîsi aminteste:În acea noapte uimitoare, extraterestrii au povestit despre destinul si trecutul fantastic, dar adevarat, al Pamântului si al locuitorilor lui: despre originea vietii pe Pamânt, despre faptul ca exista fiinte non-umane în constelatiile Pleiade si Sirius si de munca sustinuta de legendara „Mare Fratie Alba”. Gammill se simte si acum în „legatura” cu aceasta adunare misterioasa, dar solemna, de oameni si extraterestri– un gen deîntâlnire galactica, la nivel înalt. El a avut nevoie de luni de zile pâna a înteles ceva din aceasta experienta– cuvintele, imaginile, învatamintele si natura fiintelor pe care le întâlnise.

Reuniunea contine relatarea originara a acestei experiente si dezvaluirile facute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilitatile ei actuale si un viitor posibil– inclusiv vremurile de sfârsit, apocalipsa si interactiunea noastra cu fiintele celeste. Informatiile din aceasta carte sunt un apel pentru trezirea planetei: Din ce în ce mai multi sunt chemati la reuniune, iar viitorul este acum.

# Numarul de pagini: 179
# Formatul în cm. (l x L): 14 x 20
# I. S. B. N.: 978-973-1701-13-4
# Traducerea: Mihaela Ivanus
# Titlul original: The Gathering: Meetings in Higher Space

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

12,28 lei
14,45 lei (-15,02%)
Created in 0.1459 sec