Richard Carlson, Poti fi fericit orice s-ar intampla. Cinci principii pentru a-ti pastra perspectiva asupra vietii - Format MP3

Richard Carlson, Poti fi fericit orice s-ar intampla. Cinci principii pentru a-ti pastra perspectiva asupra vietii - Format MP3
-20%
Preț: 28,80 lei
36,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational

DESCRIERE

Audiobook-ul Poti fi fericit orice s-ar intampla (You can be happy no matter what),  va aduce in premiera, in limba romana, varianta audio a cartii cu acelasi titul a doctorului  Richard Carlson, un indreptar prin care acesta ii motiveaza pe cititori sa faca abstractie de diferitele situatii de viata neplacute, sa ignore starile in care nemultumirea ne acapareaza mintile pentru a fi fericiti in orice moment, pentru ca fericirea nu depinde de niciun factor exterior, dimpotriva, aceasta este starea noastra naturala.

Richard Carlson crede ca, in contemporaneitate, pentru fiecaredintre noi s-a generalizat ideea ca fericirea se obtine prin eforturi indelungate si prin depasirea sistematica a problemelor ce par sa nu se mai termine. Indiferent de circumstante de obstacolele care apar sau lucrurile ce ne lipsesc, lupta pentru atingerea fericirii pare sa se duca la nesfarsit. Si pebuna dreptate, tindem sa gindim ca daca asa stau lucrurile, fericirea pare sa fie o stare de neatins.

Altfel pune problema Carlson, care, pe linga a fi scriitor, este unul dintre principalii experti americani in domeniul fericirii si al reducerii stresului.  El crede ca impresia foarte multor oameni care cred ca pot fi cu adevarat fericiti doar atunci cand toate problemele lor se vor fi rezolvat, cand relatiile lor se vor fi imbunatatit si cand toate scopurile lor vor fi atinse este falsa.  Este gresita pentru ca fericirea se bazeaza pe intelegerea propriei gindiri in raport cu lumea din jur, si nu depinde defactori externi ci de felul in care ne percepem in raport cu exteriorul pentru a ajunge la un echilibru.

In Poti fi fericit orice s-ar intampla, Richard Carlson face o analiza atenta aproceselor psihologice care ne tin captivi in starea de nefericire si ofera o solutie sub forma unui set cinci de principii (in prima parte a cartii), dublat si validat de o serie de experiente de viata (in a doua parte a cartii). El demonstreaza ca Cele cinci principii sintetizeaza mecanismul psihologic al firescului si al cumpatarii, oferind posibilitatea de a-i intelege pe ceilalti, intelegandu-te pe tine insuti. Primul dintre ele, Principiul Gandirii, va evidentia functia voluntara a gandirii. De asemenea, va oferi o cheie de intelegere a procesului prin care gandurile modeleaza experienta de viata.

Al doilea, Principiul Starilor, se afla intr-o relatie de cauzalitate cu primul principiu. Astfel, cititorul va afla modul in care gandurile influenteaza starile de spirit si viceversa. Deoarece fericirea (sau nefericirea) depinde inmare masura si de oamenii care ne inconjoara, al treilea principiu, cel al Realitatilor Separate, va ajuta la eliminarea viciilor de comunicare ce se nasc din neintelegerea celuilalt.

Cel de-al patrulea, Principiul Sentimentelor, propune un mecanism integrat de biofeedback, ce ne permite sa stim cum sa ne auto-evaluam dinpunct de vedere psihologic. Primele patru principii creeaza baza de sustinere pentru cel de-al cincilea, MomentulPrezent, clipa de echilibru mental si spiritual spre care tindem si locul de intalnire cu fericirea.

Despre autor

Richard Carlson, prof. dr., este considerat unul dintreprincipalii experti americani in domeniul fericirii si al reducerii stresului. Este un orator apreciat la nivel national, adresandu-se unor audiente alcatuite din mii de persoane. Printre cartile sale, tiparite in peste 26 de milioane de exemplare, se numara seria bestseller Don′t Sweat the Small Stuff (Nu-ti bate capul cu maruntisurile) si Don′t Worry, Make Money (Nu-ti face griji, fa bani). Este co-editor, alaturi de Benjamin Shield, prof. dr., al lucrarilor Handbook for the Soul (Ghid pentru suflet), Handbook for the Heart (Ghid pentru inima) si For the Love of God: Handbook for the Spirit (Intru iubirea Domnului: Ghid pentru spirit). Este un invitat popular la diverse talk show-uri, printre care celebrele Good Morning America, The Today Show si Oprah.


Format: Audio Mp3
Durata: 4 ore, 47 minute
Anul aparitiei: 2015

   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.