Richard Rudd, Cheile genelor - Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau - Editie paperback

Richard Rudd, Cheile genelor - Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau - Editie paperback
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 604
Categoria: Motivational
Preț: 92,70 lei
103,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cheile genelor - Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau
 
Aceasta carte este o invitatie de a incepe o noua calatorie in viata ta. Indiferent de circumstantele exterioare, fiecare om are ceva frumos in interiorul lui. Scopul cartii Cheile Genelor este sa scoata la lumina aceasta frumusete– sa aprinda scanteia de geniu ce iti defineste unicitatea.
 
Cheile Genelor folosesc ca unealta stravechea tehnica a contemplarii, dar se potrivesc foarte bine cu stilul de viata modern. Prin citirea si aplicarea intelepciunii din aceasta carte, vei putea descoperi adevaratul scop mai inalt al vietii tale.

HARTA– Aceasta carte, prin cele 64 de chei ale genelor, reprezinta un cod universal pentru explorarea felului in care constiinta se transforma.

BUSOLA– Profilul Hologenetic contine o serie de secvente personalizate pentru fiecare om in parte. El dezvaluie scopul mai inalt al vietii si relatiilor tale si te invita intr-o calatorie profunda si personala prin CHEILE GENELOR.

CALATORIA TA– Calea de Aur este un program care te ghideaza pas cu pas in aplicarea Cheilor Genelor in viata ta. Folosirea tehnicii contemplarii te va conduce la stari puternice de constiinta extinsa si iluminare.

Nr. de pagini: 604
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.130 sec