Ritmurile Lunii (Totul este permis... la momentul potrivit)

Ritmurile Lunii (Totul este permis... la momentul potrivit)
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie
Preț: 20,50 lei
25,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ritmurile Lunii - Totul este permis... la momentul potrivit - Alimentatia si ingrijirea corpului in armonie cu ritmurile Lunii.

V-ati saturat de haosul dietelor-minune, al regulilor de alimentatie si al retetelor,, care merg la sigur"? Atunci aceasta carte poate reprezenta pentru dumneavoastra revelatia mult asteptata!
Secole de-a randul am purtat un adevarat razboi impotriva propriului nostru organism, incarcandu-l cu alimente depreciate, chinuindu-l cu reguli de alimentatie, lipsite de sens, ametindu-l cu produse cosmetice daunatoare. Acum puteti incheia in sfarsit pacea si puteti trai asa cum isi doreste si cum are nevoie corpul dumneavoastra!
Calea dreapta va va conduce spre familiarizarea usoara si comoda cu regulile simple si intotdeauna actuale ale alimentatiei sanatoase si ale ingrijirii intelepte a corpului, in armonie cu ritmurile naturii si ale Lunii.
O carte pentru eliminarea constrangerii si a sclaviei regulamentelor si dietelor alimentare. O cale spre independenta si adevarata bucurie de a trai!
Cartea contine si calendarul lunar pana in 2015.

Autori: Johanna Paungger, Thomas Poppe
Traducere: Irina Colan
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 302

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1551 sec