Rodica Chiran - Matematica, caietul elevului pentru clasa a III-a

Rodica Chiran - Matematica, caietul elevului pentru clasa a III-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 7,99 lei
9,99 lei (-20,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Caietul de matematica pentru clasa a III-a vine in sprijinul elevului si invatatorului, continuind demersul didactic propus in manual. Plasarea invatarii in viata cotidiana, in contexte familiare, favorizeaza cultivarea increderii in sine, a interesului pentru reusita, formarea unor atitudini pozitive fata de rezolvarea problemelor de orice fel si prin acestea, adaptarea la provocarile mediului.
Elevul este sprijinit sa judece critic problemele din viata de zi cu zi– sa aleaga modalitati de lucru, sa-si exprime opiniile, sa-si justifice alegerile, sa identifice solutii si sa rezolve probleme utilizand metode diverse, sa descopere noi situatii in care poate aplica ceea ce a invatat.

Participarea dinamica si constructiva la actul de invatare, prin care se rezolva probleme curente, conduce la descoperirea prin efort propriu a aplicabilitatii matematicii, dezvoltand abilitati si atitudini utile si pentru studiul altor discipline. Situatiile de invatare ancorate in universul copilului il determina pe acesta sa inlature momentele de indoiala si sa se aplece cu incredere asupra acestei discipline– matematica - pe care o va percepe ca pe o cale de dobandire a intelegerii.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2015
Autori: Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1031 sec