Rudolf Steiner, Evolutia in lumina adevarului

Rudolf Steiner, Evolutia in lumina adevarului
-20%
Anul publicării: 2015
Pagini: 112
Preț: 10,40 lei
13,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Desi a vorbit sau scris rareori despre aceasta in mod explicit, iubirea se afla in centrul intregii opere a lui Rudolf Steiner si constituie fundamentul sperantei sale legate de viitorul umanitatii si al Pamantului. Steiner ne invata ca fara iubire nimic nu este posibil; pe de alta parte, cu iubire putem realiza orice. Iubirea este intotdeauna „iubirea pentru ceea ce nu exista inca”. A iubi inseamna a crea; inseamna sa patrunzi in mod altruist in curentul timpului care curge din viitor catre noi.

Cunoasterea adevarata a realitatii este imposibila fara iubire. Numai prin iubire putem sa stim ceea ce stim, putem cunoaste lumea si inceputurile ei intr-un mod viu. Fara iubire, cunoasterea devine manipulare, dominare, control; lumea devine un spatiu al lucrurilor moarte. Insa atunci cand cunoastem prin intermediul iubirii patrundem intr-o schema de relatii dinamice, potential eliberatoare, iar lumea devine vie, plina de fiinte care lucreaza pentru bine. Cartea insumeaza toate prelegerile esentiale, precum si scrierile lui Rudolf Steiner legate de iubire.

Evolutia in lumina adevarului este o lectura obligatorie pentru toti cei care doresc sa obtina o intelegere mai profunda a adevaratei noastre misiuni ca fiinte umane si a scopului evolutiei noastre pe Pamant.

Cuprins:
Treptele adevarului (biolog dr. Petre Papacostea) 9
In legatura cu publicarea conferintelor lui Rudolf Steiner 13
Prima conferinta– Berlin, 31 octombrie 1911 15
A doua conferinta– Berlin, 7 noiembrie 1911 31
A treia conferinta– Berlin, 14 noiembrie 1911 50
A patra conferinta– Berlin, 21 noiembrie 1911 70
A cincea conferinta– Berlin, 5 decembrie 1911 86 Note 107

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1033 sec