Ruxandra Raducanu, Drept penal. Partea speciala. Volumul I. Infractiuni contra persoanei si patrimoniului - Caiet de seminar (sinteze, spete, teste-grila)

Ruxandra Raducanu, Drept penal. Partea speciala. Volumul I. Infractiuni contra persoanei si patrimoniului - Caiet de seminar (sinteze, spete, teste-grila)
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Pagini: 200
Categoria: General

DESCRIERE

Lucrarea Drept penal. Partea speciala. Vol. I. Infractiuni contra persoanei si patrimoniului iși propune sa faciliteze studenților de la Drept din anul III asimilarea cunoștințelor teoretice, dar și dezvoltarea abilitaților pentru rezolvarea chestiunilor practice și a intrebarilor tip grila din materia Dreptului penal. Partea speciala. Infracțiuni contra persoanei și patrimoniului.

Cuprinsul lucrarii
Lucrarea este structurata in 12 seminare, organizate in 4 parți. Prima parte cuprinde reglementarea legala completata de o sinteza a materiei aferente seminarului. Cea de-a doua parte cuprinde o serie de intrebari teoretice axate pe comparații intre diferitele infracțiuni. Cea de-a treia parte este dedicata evaluarii prin intermediul spețelor, cu nivel diferit de dificultate. In fine, ultima parte este axata pe evaluarea prin intermediul grilelor.

Partea de sinteza prezinta o structurare a materiei intr-un format ușor de reținut, care este construit pentru fiecare infracțiune pe schema tipica de analiza a infracțiunii. In acest fel, sintezele teoretice sunt ușor de ințeles și reținut pentru studenții care incep sa-și contureze și sa asimileze elementele constitutive ale fiecarei fapte incriminate de legea penala. In același timp, lucrarea se dovedește utila și celor ce se pregatesc pentru examenele de licența și admitere in profesie, avand in vedere ca materia analizata face parte din programa analitica a acestor examene.

Publicul ținta
Lucrarea se adreseaza:
- studenților care se pregatesc la disciplina Drept penal. Parte speciala. Infracțiuni contra persoanei și patrimoniului;
- studenților din anul terminal care se pregatesc in vederea susținerii examenului de licența;
- candidaților care se pregatesc pentru admiterea in diferite profesii juridice;
- auditorilor de justiție care se pregatesc pentru examenul de absolvire;
- magistraților stagiari care se pregatesc pentru examenul de capacitate;
- avocaților stagiari care se pregatesc pentru examenul de definitivat.

Despre autori
Ruxandra Raducanu – Profesor la Facultatea de Drept a Universitații din Craiova, Directorul Departamentului de Drept Public si Stiinte Administrative; doctor in drept.
Gabriela Alexandroiu – Judecator la Tribunalul Dolj, secția penala; doctorand in Drept penal la Facultatea de Drept din cadrul Universitații din Craiova.

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.