Sa dezlegam tainele abecedarului. Auxiliar pentru Abecedar (Elaborat dupa manualul autorilor Cleopatra Mihailescu si Tudora Pitila)

Sa dezlegam tainele abecedarului. Auxiliar pentru Abecedar (Elaborat dupa manualul autorilor Cleopatra Mihailescu si Tudora Pitila)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 160
Format: 17x 24
Categoria: Clasa a I-a
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Sa dezlegam tainele abecedarului. Auxiliar pentru Abecedar (autori C. Mihailescu, T. Pitila) - Carmen Iordachescu.

Noua editie a lucrarii a fost elaborata in conformitate cu actualul curriculum, avand in vedere abecedarul propus de Editura Aramis (autori C. Mihailescu, T. Pitila).
Cartea isi propune, pe baza metodei fonetice, analitico-sintetica, invatarea temeinica a scrisului si a cititului printr-o varietate de exercitii, prin gradarea dificultatilor si antrenarea elevilor intr-o activitate de comunicare in care este solicitata mult gandirea constructiva. Invatarea se realizeaza pe baza folosirii directe a literei, a silabei, a cuvantului, a propozitiei, a semnelor de ortografie si de punctuatie. Exercitiile variate permit descoperirea de asemanari, deosebiri, asocieri si numeroase legaturi interdisciplinare.

REVIEW-URI

Rating general
1
1 review
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
1
mi ar placea sa pot rasfoi aceste carti prezentate aici cumparam si stam cu inima la gat pana primim cartile acasa : daca nu sunt asa um am sperat? daca nu mi va place ? in principiu nu avem de ce sa ne temem ca vom fi dezamagiti stim in mare la ce sa ne asteptam si totusi nu e o critica doar o dorinta si cred ca multi vizitatori sunt de acord cu mine am vrea sa rasfoim online aceste carti multumim
Created in 0.1368 sec