Sa invatam cu Mos Arici. Manual pentru clasa I - Editie epuizata

Sa invatam cu Mos Arici. Manual pentru clasa I - Editie epuizata
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea ,,Sa invatam cu mos Arici,, pe care ne-o propun autoarele- invatatoarele Stela Gurzau si Liliana Iancu - reprezinta un material auxiliar valoros in sprijinirea copilului in clasa I, in invatarea citit-scrisului. Accesibilitatea materialului lingvistic, caracterul pregnant formativ al exercitiilor-joc prezentate, eliminarea monotoniei prin schimbarea frecventa a directiei de operare a gandirii copilului recomanda lucrarea ca o intreprindere temeinica, de inalt nivel profesional, dar si ca instrument util necesar educatorilor-invatatori si parinti - in indrumarea invatarii citit-scrisului la scolarul mic.


Autoarele tin seama de particularitatile psihologice ale insusirii cititului si scrisului, de aportul structurilor cognitive, perceptive si operatorii, oferind un material lingvistic surprinzator de bogat, prezentat atractiv pentru micii scolari.

Sarcinile didactice formulate obliga elevul la coordonari si structurari succesive, conducand la transformari in actiuni mintale, structuri operatorii ce se caracterizeaza prin mobilitate reversibila. Modul de prezentare a exercitiilor, bogatia asociatiilor realizate evita formulele repetitive, imprimand o nota de dinamism activitatii psihice a elevilor, care sunt condusi treptat la structurarea campului perceptiv.

Continutul corespunde programei scolare in vigoare.

Autori: Stela Gurzau, Liliana Iancu
Anul aparitiei: 2013
Nr.pagini: 264

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1489 sec