Sa inveti sa te rogi in era tehnologiei

Sa inveti sa te rogi in era tehnologiei
-25%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 22,49 lei
29,98 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Scriitorul portughez Gonçalo M. Tavares si-a surprins cititorii cu o varietate a cartilor pe care le-a publicat incepand din 2001, pentru care a primit un numar de premii literare in foarte scurt timp. In 2005 a primit Premiul Saramago pentru tinerii sctiitori sub 35 ani.
“Scriitorul portughez Gonçalo M. Tavares are in curs, printre altele, circa 210 traduceri ale sale, editate in 44 de tari, lucru absolut unic in literatura portugheza”.
Jurnal de Letras, nr. 1076, 28. 12. 2011.
Romanul sau Sa inveti sa te rogi in era tehnologiei a primit prestigiosul premiu pentru cea mai buna carte straina in Franta (2010).
Rece, calculat si crud, Lenz Buchmann se crede indreptatit sa domine lumea dintr-o pozitie de superioritate absoluta. O face mai intai ca medic de prestigiu, hotarand asupra vietii si mortii pacientilor, fara nici o umbra de compasiune pentru suferinta lor. Isi extinde apoi ambitiile in aria mai vasta a lumii publice, intrand in politica si, astfel, pozitia sa in lume se consolideaza si mai mult. Aceasta pozitie nu este insa invulnerabila... Iar intre timp Lenz Buchmann, pe care tehnologia nu-l mai poate scuti de nici o umilinta, nu a invatat sa se roage.Numar pagini: 248
Anul aparitiei;2012
Vezi și alte cărți: Politica, Umbra

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1731 sec