Sa pictam flori in acuarela
28,83 lei
38,44 lei (-25%)

Sa pictam flori in acuarela

Sa pictam flori in acuarela
-25%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,83 lei
38,44 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Datorita paletei coloristice deosebit de bogate a naturii, s-a decis ca in aceasta carte sa-i fie prezentata cititorului utilizarea acuarelei in pictarea florilor. In acest scop, acesta este instruit cum sa-si dezvolte simtul estetic prin armonizarea culorilor, in ce consta jocul apei cu acuarela sau cum poate influenta un detaliu aparent nesemnificativ valoarea lucrarii.
Pas cu pas, cititorul va face cunostinta cu materialele si ustensilele de care are nevoie pentru pictarea florilor, dezvaluindu-i-se o lume tainica, plina de culoare, pe care va fi cu siguranta tentat s-o exploreze si s-o cucereasca.
In continuare, viitorul artist al culorilor este informat in ce consta planificarea picturii, ce se intelege prin armonia contrastelor, fiind incurajat, prin exemple concrete, sa incerce si lucrari de dimensiuni mai mari.
Un capitol aparte este dedicat analizei lucrarilor, in care cititorul este instruit cum sa-si autoevalueze in mod corect realizarile artistice.
La final este anexat un mic dictionar continand termeni de specialitate, care-l va ajuta pe cititor in intelegerea notiunilor prezentate in aceasta carte.

Numar pagini: 60
Anul publicarii: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1219 sec