Sa scriem frumos si corect. Optional pentru clasa a II-a

Sa scriem frumos si corect. Optional pentru clasa a II-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Optional avizat de I.S.J. Suceava
Scrisul inseamna respectul fata de tine insuti, cu cat ai scrisul mai frumos cu atat respectul celor din jur este mai mare.
De ce 'Limba si comunicare' aleasa ca arie curriculara la optional ? In primul rand datorita obiectivului major pe care il urmareste perioada de inceput a 'carierei' de elev, acela de dezvoltare a capacitatilor de comunicare orala si in scris, de relationare, ambele fiind conditii de baza ale desfasurari activitatilor in clasa la toate
disciplinele .
De ce 'Sa scriem frumos si corect!' ? In clasa a II-a se simte nevoia unei ore speciale de scriere , pentru a consolida deprinderile de scris dobandite in clasa I.
Pentru a realiza cele patru obiective cadru de la limba romana am ales, impreuna cu parintii, optionalul 'Sa scriem frumos si corect!'. Prezentul optional va veni in sprijinul elevilor pentru dezvoltarea capacitatii de comunicare scrisa.
Activitatile alese au ca tematica identificarea si scrierea corecta a unor cuvinte si grupuri de cuvinte , a caror utilizare in timpul scrierii sau vorbirii intampina dificultati.
Optionalul 'Sa scriem frumos si corect!' are la baza si promoveaza valori si atitudini: respect fata de scrierea caligrafica si ortografica,  considerarea scrierii corecte ca parte importanta a limbii si literaturii romane , asumarea responsabilitatii fata de modul de scriere , implicarea activa in toate momentele lectiei.

Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 50

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1195 sec