Sa visezi nori pe cerul lunii
17,00 lei
20,00 lei (-15%)

Sa visezi nori pe cerul lunii

Sa visezi nori pe cerul lunii
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Literatura
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Volumul de povestiri Sa visezi nori pe cerul lunii, aparut la Editura Vremea, incepe cu o povestire cu acelasi nume, care te transpune in anul 2085, intr-o padure, unde doi adolescenti se intalnesc si pornesc in cautarea fantasticului intalnit in vise. Autorul afirma despre povestirile sale:„Desi sunt foarte, poate chiar prea, diferite ca subiecte si forme de constructie literara, toate povestirile au doua elemente comune, fie explicit, fie implicit, anume:

- avantajul in perceperea miraculosului a celui cu statut de copil ca varsta sau ca traire conservata fata de cel cazut in mrejele exclusive ale realului;

- ineluctabilul conflict intre cele doua categorii umane.”

 

Waldi (Oswald) L. Hörer si-a desfasurat activitatea de cercetator in cadrul Academiei Romane, timp de 45 de ani, ajungand in 1995 director adjunct stiintific al Institutului de Virusologie„Stefan S. Nicolau” si conducator stiintific de doctorat, la Institutul de Chimie Fizica„ I.G.Murgulescu” si la Catedra de Chimie Fizica.Este autorul a peste 100 de lucrari originale personale, din care o treime publicate in reviste de specialitate din strainatate, si detinatorul a 24 de brevete de inventie. S-a afirmat si in domeniul cinematografiei, castigand doua premii Pelicula de aur cu filmele de scurt metraj, realizate intre 1979 si 1982. Oswald Hörer este scriitor de povestiri stiintifico-fantastice, cum ar fi:„O carte de vizita”,„Transhumante galactice” si„5 povestiri”-adaptate radiofonic. Nu se opreste aici, fiind si scriitor de basme:„Basme de buzunar”,„Basmele lui Fat-Frumos”,„Ratacitor prin basme... si nu numai” si„O poveste cu povesti”.


Pagini: 365
An aparitie: 2012
Format: 10,5 x 18 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Literatura - Cele mai comentate cărți

Created in 0.2092 sec