Salvati fiintele elementare!
18,40 lei
23,00 lei (-20%)

Salvati fiintele elementare!

Salvati fiintele elementare!
-20%
Anul publicării: 2012
Categoria: Psihofilozofie
Preț: 18,40 lei
23,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Thomas Mayer (n. 1965 in Allgäu) s-a interesat de vietuirea lumii spirituale inca din adolescenta, a studiat multa literatura antroposofica si s-a preocupat de scolirea meditativa  spirituala. A participat la viata civica, in 1989 devenind cofondator al„Miscarii pentru democratie directa”. Dupa 1997 a sustinut initiativele asociatiilor„Mai multe drepturi cetatenesti, mai multa democratie” din München, Hamburg, Thuringia, Bavaria.

Din 2003 a putut realiza o legatura constienta repetata cu fiintele elementare. Anual conduce 30 de cursuri de meditatie, cu o scurta introducere in perceptia fiintelor elementare.

Lucrari pe aceeasi tema: Pioniere der Zusammenarbeit mit Elementarwesen (Pionierii conlucrarii cu fiintele elementare), vol. I (2010), vol. II (2011).

„Lumea noastra interioara, lumea sentimentelor si a gandurilor noastre consta din fiinte elementare. Si noi producem incontinuu astfel de fiinte. In aproape toate situatiile de viata noi avem de-a face cu fiinte elementare. Fiintele elementare ne sunt mai apropiate decat credem! [...]

Nu exista nici o traire abstracta sau generala despre fiintele elementare. Exista doar oameni concreti care se unesc cu fiinte elementare concrete. Acestea participa intotdeauna in forma lor proprie. De aceea expun si situatiile concrete. Descriu cat se poate de detaliat caile si metodele mele pentru vietuirea prietenilor elementari. Descrierile mele sunt, desigur, foarte limitate. Eu cunosc mai bine numai cateva fiinte elementare.”Autorul


Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 176
Format: 13x20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1246 sec