Saman, vindecator, intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor

Saman, vindecator, intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Saman, vindecator, intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor. SA DESCOPERIM O DIMENSIUNE ABSOLUT NOUA A VINDECARII
Alberto Villoldo, antropolog cu studii medicale, a studiat tehnicile samanice de vindecare,împreuna cu urmasii vechilor incasi, timp de mai mult de douazeci de ani. In aceasta carte, el explica faptul ca punctul central in vindecarea samanica este conceptul de Camp Energetic de Lumina, care ne invaluie corpurile fizice. Villoldo ne invata sa descoperim si sa lucram asupra imprimarilor pe care boala le lasaîn acest câmp si,în acest mod, sa ne vindecam pe noiînsine si sa-i vindecam pe altii, dar si sa prevenimîmbolnavirea.

În sfârsit, un cautator devotat, cercetator si profesor a scosîn fata aceasta mostenire bogata a amerindienilor, ajutând-o astfel sa-si ocupe locul ce i se cuvine printre marile traditii spirituale ale lumii.
– Rudolph Ballentine, MD, autor al cartii Vindecare totala

Aducând la un loc darurile unui povestitor si vindecator, cu capacitatea de a neîmpartasi uneltele practice pe care sa le folosimîn viata noastra, Villoldo ne ajuta sa gasim metodele spirituale care ne conduc la vindecarea suprema.
– Sandra Ingerman, autoare a cartii Recuperarea sufletului si medicina pentru Pamânt

Cu un suflu minunat de integritate, Villoldo si-a dedicat viata tehnicilor de vindecare, vechi de secole, iar noi ar trebui sa fim recunoscatori pentru asta. Folositi aceasta carte, pentru a porniîntr-o calatorie de vindecare.
– Peg Jordan, autor al cartii Instinctul starii de bine

Aceasta carte, un manunchi viu de cunoastere veche si sacra, este un adevarat manual care neînvata cum sa lucram practic pentru a evolua.
– Heather Valencia, autoare a cartii Regina visurilor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1351 sec